În perioada 18-21 februarie, centrul Ananda Clinic a desfășurat proiectul ’Zile de răsfăț’’, iar eu am fost una dintre cele 4 doamne care a beneficiat de salină și terapii, chiar în prima zi a proiectului. În a doua zi a proiectului ’Zile de răsfăț’’ a fost invitată Tina Solonaru (blogger și om de comunicare), în a treia zi Mirabela Anghel (redactor-șef și onwer agenție de Comunicare), iar în ultima zi Alina Savu (redactor-șef și onwer agenție de Comunicare).
Specialiștii centrului, oameni calzi, frumoși și inimoși, m-au primit cu multă căldură sufletească și bucurie, iar starea de bine pe care mi-au oferit-o ei a fost un alt fel de terapie. În compania lor, la început de zi, am savurat o băutură pe bază de ghimbir din gama Freeways și am avut parte și de o ședință de consiliere terapeutică oferită de Dr. Cătălin Luca.
Pe lângă terapiile specifice centrului,  am făcut exerciții din yoga terapeutică (care mi-au pus la încercare flexibilitatea) și am petrecut un timp de calitate în salină. La masa de prânz am savurat o supă de linte preparată de bucătarii de top ai centrului, un burger vegetal delicios și prăjituri delicioase de la partenerii proiectului: Sublimme și Ambrozia.