fbpx
Hai la o…cura de de detoxifiere pentru colon!

Hai la o…cura de de detoxifiere pentru colon!

Cura de detoxifiere pentru colon

Te invitam in clinica noastra, sa incerci beneficiile pe care ti le poate oferi o cura de detoxifiere pentru colon! Situat intre intestinul subțire si rect, colonul reprezinta penultima parte a tractului digestiv si are patru segmente: ascendent, transvers, descendent și  sigmoid.

Spre deosebire de intestinul subtire, colonul nu joaca un rol important în absorbtia principiilor nutritive, însă are funcția de reabsorbție a apei si a unor săruri minerale din excremente, inainte ca acestea sa fie eliminate din organism. De asemenea, flora intestinală prezentă la nivelul colonului are un rol important în sinteza unor vitamine și în menținerea imunității.

Pentru menținerea stării de sănătate, a imunității si a capacității de regenerare a organismului, pentru creșterea capacității lui de vindecare în caz de boală, corpul nostru trebuie să fie periodic curățat și detoxifiat și în interior. Pentru un program complet de detoxifiere a organismului, pe lângă purificarea sângelui, este esențială și purificarea colonului, la nivelul căruia se acumulează toxinele rezultate în urma proceselor digestive și metabolice care se desfășoară permanent în organism. Specialistii spun ca un colon plin de toxine are consecinte nefaste asupra organismului. Numerosi medici afirma ca cca. 90% dintre imbolnaviri sunt cauzate de un colon intoxicat, iar statisticile arata ca 1 din 20 de locuitori din tarile dezvoltate sunt afectati de cancer de colon,  a doua cauza a mortalitatii prin cancer.

Îndepărtarea toxinelor din colon este la fel de importantă precum îmbunătățirea calității alimentelor pe care le consumăm, a ordinii în care le consumăm și a combinațiilor alimentare pe care le facem.

Dacă ne dorim o cura de detoxifiere pentru colon eficientă este indicat ca în timpul și după realizarea ei să modificăm si regimul alimentar și stilul de viață.