Minitabără Detox și Imunitate Ananda Clinic 16-18 Iulie 2021

Vă invităm cu entuziasm să petreceți 3 zile de neuitat, între 16-18 iulie, la centrul Ananda Clinic, perioadă în care aveți acces la informații utile și metode practice eficiente de detoxifiere fizică, emoțională și mentală, precum și de creștere semnificativă a imunității.

Dl. dr. Cătălin Luca prezintă conceptul Taberei:

 

Zilnic consumăm alimente, zilnic ne expunem la medii mai mult sau mai puțin curate, zilnic vehiculăm o întreagă paletă de emoții, zilnic tranzităm nenumărate gânduri de toate felurile. Cum este recomandat să avem grijă de igiena noastră? Cât de des ne spălăm pe dinți? Cât de des ne spălăm mâinile? Cât de des facem duș? ZILNIC!

Detoxifierea este una dintre principalele funcții ale organismului nostru, alături de hrănire, regenerare, relaxare și imunizare. Este un proces care are loc ZILNIC și este corelat cu celelalte, influențându-le! Cât de eficient se desfășoară el vedem după anumite semnale de încărcare pe care corpul nostru fizic le dă, după starea emoțională de fond pe care o avem, după capacitatea de concentrare și după eficiența de care dăm dovadă.

Dacă organismul nostru nu se poate debarasa de ceea ce nu îi mai este de folos, atunci absorbția și asimilarea sunt deficitare, capacitatea de regenerare scade, capacitatea de apărare scade, ne simțim grei, încărcați, contractați, ineficienți, apatici sau iritabili, împrăștiați sau copleșiți.

Din păcate prea puțin am fost educați în direcția asigurării zilnice a unei detoxifieri fizice, emoționale și mentale care să fie simplă și eficientă, la fel de ușor de aplicat ca spălatul pe mâini sau spălatul pe dinți. Și prea puțin a fost pusă în evidență cu adevărat până acum legătura dintre o detoxifiere zilnică funcțională și imunitatea noastră.

Vă invităm de aceea să participați la această mini-tabără de 3 zile la centrul Ananda Clinic, perioadă în care ne propunem înțelegerea și amorsarea mecanismelor naturale de detoxifiere fizică, emoțională și mentală.

 

Cui ne adresăm

Tuturor, atât celor cu o viaţă plină, agitată şi cu stres cotidian, cât şi celor ce sunt în căutarea unor modalităţi simple, practice şi eficiente de purificare şi menţinere a trupului şi a structurilor energetice la un nivel ridicat de funcţionare şi chiar mai mult decât atât.

 

Ce intenţionăm

Înţelegerea mecanismelor de funcționare ale propriei fiinţe, punerea ghidată în aplicare a anumitor tehnici şi metode ce vizează redobândirea și menținerea echilibrului fizic, mental și emoțional

Asumarea responsabilității pentru propria stare de sănătate

Dobândirea rapidă a unor obișnuințe benefice, eliminarea blocajelor de orice fel în atingerea acestor obiective.

 

Cum acţionăm

Realizând împreună un program plăcut, non-invaziv, complex şi sinergic de detoxifiere şi imunizare a organismului şi a celorlalte structuri ale fiinţei, cu efecte vizibile şi de durată după doar 3 zile.

 

Ce veți obţine

Susţinere și ghidare pas cu pas în învățarea metodelor predate;

O stare de bună dispoziție datorată purificării intense a organismului;

Odihnă satisfăcătoare și regeneratoare;

Eliminarea anumitor reziduuri, atât de natură fizică, dar și psihică și emoțională;

Acumularea de cunoștințe noi și foarte utile în practica zilnică de detoxifiere.

 

Modalități de participare:

1. Cu prezență în cadrul centrului Ananda Clinic (locurile sunt limitate)
 • Este varianta pe care v-o recomandăm pentru a beneficia de o eficiență maximă în înțelegerea și aplicarea metodelor prezentate
 • Recomandăm cura cu 7 sucuri de legume pe toată perioada mini-taberei
 • Se poate opta pentru varianta cu/fără cazare și cu/fără masă (preţurile pentru toată perioada sunt: cazare 300 lei, masă MD+P+C 225 lei sau cura 7 sucuri x 3 zile 150 lei)
 • Beneficiați ca bonus de utilizarea câtorva resurse de detox din cadrul centrului:
   • protocolul de frecvențe detox la lampa cu plasmă pulsatorie pe parcursul tuturor celor 3 zile;
   • sesiune de saună;
   • acces liber la salină;
   • acces liber la sala de recuperare;
   • plimbare în pădure;
   • acces liber la fotoliul de masaj complex.

Pentru înscriere, mergeți aici

 

2. Cu prezență online pe zoom
Contribuție participare mini-tabără (nu include cazare și nici masă):
 • Early Bird 345 lei pentru înscrierea în perioada 30 iunie – 5 iulie 2021;
 • Pentru participare în cuplu sau grup 3+ se aplică o reducere de 10%;
 • 445 lei pentru înscrierea după 6 iulie 2021.

Pentru înscriere, mergeți aici

Program

 

Joi 15 iulie seara – sosire la Ananda Clinic pentru participanții cu cazare

 

Vineri 16 iulie

09.00 mic dejun, prezentare programul zilei

09.30 sesiune detox fizic

12.30 prânz

14.00 sesiune detox emoţional și mental

17.00 conferință

19.00 cină

20.00 program recreativ (opţional)

 

Sâmbătă 17 iulie

08.00 procedeu purificare

09.00 mic dejun, prezentare programul zilei

09.30 sesiune detox fizic

12.30 prânz

14.00 sesiune detox emoţional și mental

17.00 conferință

19.00 cină

20.00 program recreativ (opţional)

 

Duminică 18 iulie

08.00 procedeu purificare

09.00 mic dejun, prezentare programul zilei

09.30 sesiune detox fizic

12.30 prânz

14.00 sesiune imunizare emoţional și mental

17.00 conferință (sesiune întrebări și răspunsuri)

Pentru înscriere, mergeți aici

 

Dr. Cătălin Luca explică de ce este esențial să înțelegem faptul că detoxifierea este mai degrabă un proces zilnic, și nu unul ocazional.

 

Dr. Cătălin Luca arată cum, atunci când mecanismele noastre de detoxifiere funcționează în parametri optimi, ne putem adapta mult mai ușor în perioadele solicitante, fără să ne mai îmbolnăvim.

 

De multe ori, procesul de detoxifiere este privit doar la nivelul corpului fizic. Aceasta este insuficient. Anumite emoții negative, mai ales dacă acestea sunt repetitive, anumite supărări, mânia, ura, ranchiuna, gelozia, acestea generează anumite structuri biochimice în organism cu o putere toxică foarte mare.

De exemplu, mânia foarte intensă generează în organismul nostru substanțe toxice chiar mai puternice decât anumite alimente nu foarte sănătoase. Astfel că este total greșit să fim atenți doar la corpul fizic atunci când realizam detoxifierea.

Este necesar să completăm detoxifierea fizică cu un proces de detoxifiere emoțională, deoarece atunci când întreținem aceste emoții negative, ele generează substanțe foarte toxice in organism. Dr. Cătălin Luca ne explică acest concept:

 

Există o conexiune foarte strânsă între detoxifiere și imunitate. Cu cât organismul nostru este mai pur, mai lipsit de toxine, cu atât imunitatea noastră va fi mai mare. Dr. Cătălin Luca ne explică acest concept:

 

Pentru înscriere sau pentru mai multe informații, contactează-ne, utilizând una dintre modalitățile de mai jos!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare