Motivații

Fericire

BUN VENIT LA ANANDA!

La Ananda Clinic aveți ocazia să regăsiți resorturile fericirii, să vă deconectați complet de rutina cotidiană, să începeți un proces de armonizare și descoperire interioară, să tranzitați cu ușurință de la obiceiuri nesănătoase la un nou mod de viață, găsind savoare pe toate nivelele existenței. Veți descoperi că hrana sănătoasă, gândirea pozitivă, emoțiile benefice și o viața traită cu înțelepciune și asumare nu sunt deloc dificil de accesat și nici anoste sau plicticoase. Iubirea, fericirea, exaltarea, bucuria experimentării momentului prezent trăit clipă de clipă într-un mod conștient, descoperirea faptului că toate experiențele vieții nu sunt doar simple întâmplări, ci fiecare își are rostul și rolul său specific și bine definit, precum și înțelegerea faptului că întreaga noastră poveste personală este bazată pe propriile noastre alegeri conștiente sau nu, prezente sau din trecut, fac din șederea în Centrul nostru un adevărat capitol prețios pentru o variantă mult îmbunătățită a epopeei personale.

fericirea

FERICIREA ÎNCEPE
CU TINE!

Fericirea este acel ceva pe care noi toți îl cautăm. I se atribuie multe nume și multe forme. Și totuși... ce este cu adevărat? Din păcate de cele mai multe ori este confundată cu plăceri de moment, cu bucuriile scurte și trecatoare, cu obținerea unor bunuri sau chiar a unor relații pe care ni le dorim. Însă, mai devreme sau mai târziu, toate acestea se sfârșesc. Și totuși, fericirea reală există și este acel ceva care, atunci când începe să se trezească (să ni se reveleze), nu ne va mai părăsi niciodată, este acel ceva ce ne va ajuta și ne va susține să depașim orice obstacol, să facem față tuturor provocărilor vieții, mult mai senini, mult mai iubitori, mult mai încrezători, altfel spus din acel preaplin al sufletului, din scânteia vie a propriei conștiinte de sine trezită. Însă pentru aceasta este esențial să începem să căutăm nu în exterior, ci în propria noastra inimă, în propria noastră ființă, acolo unde cu adevărat toate se nasc spre a se sfârși, ca mai apoi să renască într-o altă formă mai evoluată. Această ciclicitate va lua sfârsit doar atunci când ne vom dizolva cu totul în adevărata fericire, în beatitudinea universală... în ANANDA!

Ce Înseamnă a ne Transforma pe noi înșine?

Film realizat de dr. Cătălin Luca despre semnificația procesului de transformare lăuntrică individuală.

DE CE SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ MEDITĂM?

Creierul nostru nu face diferența între realitate și imaginație. Doar dacă ne gândim la o lămâie, vom saliva ca și cum am gustat-o. Sportivii olimpici au demostrat că dacă vom repeta mental un exercițiu fizic de multe ori, imaginându-ne că îl executăm perfect, în foarte scurt timp vom atinge măiestria în realizarea lui, cu mult mai repede decât dacă am fi exersat doar fizic. De nenumărate ori a fost pus în evidență faptul că ceea ce gândim, aceea devenim. De aceea este important ca gândurile pe care le menținem să fie benefice pentru noi. O disciplină a minții este binevenită, deoarece mintea și corpul sunt profund conectate și se influențează reciproc. De exemplu, atunci când ne liniștim respirația, vom observa că și mintea se liniștește. Atunci când mintea este agitată, respirația devine haotică.
Concentrarea și meditația sunt instrumente foarte eficiente care ne ajută să ne îmbunătățim considerabil calitatea vieții pe toate planurile, ne oferă accesul la energiile de care avem nevoie și ne ajută să ne trăim viața conștient, să facem alegeri înțelepte, să avem relații armonioase, să fim din ce în ce mai sănătoși și mai fericiți.
Cu o ghidare atentă din partea echipei noastre, aceste deziderate pot deveni gradat și firesc realitate. Vă invităm alături de noi să trăim experiența dictonului: Cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște întreg universul cu tainele lui!

Vă recomandăm cu multă căldură colaboratorii noștri:

TERAPII ȘI PROCEDURI

Carduri Cadou

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare