Centru de Terapii Holistice

Programele noastre de  terapie se adresează, pe tot parcursul zilei, nu doar părților suferinde, ci tuturor structurilor ființei, obținând astfel efecte sinergice, multiple și eficiente.

terapiile noastre holistice

Corpul, mintea și emoțiile noastre sunt permanent interconectate. Atunci când influențăm prin terapie una dintre aceste părți ale ființei noastre, toate celelalte sunt influențate spre a atinge aceeași frecvență de vibrație binefăcătoare. După o sesiune de eliberare emoțională, atât mintea, cât și corpul sunt eliberate de stresurile pe care lucrăm. Atunci când facem un masaj de relaxare, fluxul gândurilor și al emoțiilor se diminuează, mintea devine mai clară, sufletește ne simțim mai liniștiți. Atunci când medităm, observând procesele care se desfășoară în corp (de exemplu respirația) și emoțiile, fără să intervenim asupra lor, reușim să găsim poarta dintre două gânduri și să accesăm astfel vidul conștiinței. Astfel, fiecare terapie în parte are ecouri profunde și complexe în structurile noastre și toate terapiile în ansamblu se completează și își continuă și amplifică reciproc efectele benefice.

Alege un Pachet

Am creat pentru toți cei care trec pragul centrului Ananda Clinic o serie de pachete care să răspundă unor necesități diverse.

Reinventeazå-te

ATUURI

Acordă-ți timpul necesar pentru a accesa cea mai bună variantă a ta!

Film despre Perspectiva Holistică, realizat de Dr. Cătălin Luca:

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare