fbpx

Povestea Ananda Clinic

Ananda este primul centru de recuperare cu specific ayurvedic din Romania, care ofera programe personalizate de refacere dupa interventii chirurgicale, chimio-terapie, traume psihice, adictii si dependente, completate de multiple variante de cazare, masa si asistenta de specialitate, intr-un cadru natural de exceptie, situat la doar 20 de minute distanta de Bucuresti.

 

Povestea noastra s-a conturat in jurul unor situatii de viata cat se poate de reale si a unor nevoi particulare generate de acestea. Sunt momente in care destinul ne provoaca din toate punctele de vedere si ne pune in ipostaze carora cu greu reusim sa le facem fata: o boala grava semnalata la un control de rutina, o placere transformata in adictie periculoasa, o cadere psihica survenita pe fond emotional sau cauzata de surmenaj, o trauma pe care nu o putem gestiona singuri etc. Totul se poate schimba intr-o clipita si atunci cand ne asteptam mai putin. Lista de contexte in care recuperarea joaca rolul principal este foarte lunga si diversificata, de aceea fiecare schema de tratament conceputa de medicii specialisti ai centrului nostru este personalizata pana in cel mai mic detaliu.

 

Conteaza sa fim acolo cand ai nevoie de noi si sa iti oferim solutii cand nu stii ce sa faci.

Ce tipuri de RECUPERARE iti oferim:

  • Post-operator
  • Post chimio-terapie
  • Post traume psihice
  • Adictii
  • Dependente
  • Depresie
  • Anxietati
  • Burnout (epuizare fizica si psihica)
  • Comportamente deviante

 

In sanscrita, Ananda inseamna fericire, concept care face trimitere la renastere si la longevitate. Nu intamplator, logo-ul centrului este reprezentat de o pasare phoenix stilizata, simbol al regenerarii si al sperantei, fiecarui serviciu din meniul de terapii corespunzandu-i o culoare distincta, declinata din rosul asociat energiei vitale si focului. Ananda aduce in premiera in Romania, nu doar terapii milenare certificate de cel mai vechi sistem medical al omenirii – Ayurveda, ci si o noua modalitate de recuperare si tratare fizica, emotionala si psihica. Beneficiind de expertiza unor medici specializati in India, de cele mai variate remedii si de tehnologii recunoscute la nivel international cu Premiul Nobel in Medicina, Ananda Clinic este destinatia numarul unu in RECUPERARE si REFACERE, dar si in preventie sau tratare a unor dereglari ale organismului.

"In decurs de doua luni de la incheierea tratamentului la clinica, am reusit sa ma vitalizez, si sa iau 10 kg in greutate, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Sunt mult mai fericita si am o viata normala si sanatoasa acum.”

Am descoperit un personal cald si primitor, servicii ireprosabile, asadar sunt ferm convins ca voi reveni. M-am simtit foarte bine dupa tratament, detoxifierea organismului e foarte importanta si recunosc ca nu am mai facut-o niciodata.

La Ananda m-am simtit exceptional. Ca intr-o familie, asemenea comunitati la care sa apeleze societatea asta bolnava, sunt de dorit si trebuiesc sustinute. Am stat 12 zile si m-am simtit minunat din prima zi. Medicatia este excelenta, terapiile au rezultate foarte bune, sunt simple si usor de facut.

Pe mine m-a ajutat foarte mult pentru ca am slabit in mod sanatos si inteligent: am venit cu 86 kg si azi dupa 7 zile am 82, deci am slabit 4 kg. Multumesc mult pentru tot.

Am venit cu baietelul in varsta de 8 ani care are intoleranta la gluten si la lactoza de la varsta de 8 luni. Conditiile de cazare sunt deosebite, personalul extraordinar, iar in ceea ce ne priveste au contat mult exercitiile de yoga pentru relaxare si detensionare.

Am venit cu tumoare si infectie la plamani, iar dupa 11 zile de sucuri ma simt foarte bine. Terapiile m-au ajutat foarte mult, ma simt mai usurat si am mai multa energie. Conditiile sunt foarte bune, personalul e minunat, iar doamnele care m-au ingrijit sunt extraordinare. Va multumesc!