fbpx
Primul centru ayurvedic din Romania

Primul centru ayurvedic din Romania

Bine ai venit la Ananda Clinic

PRIMUL CENTRU AYURVEDIC DIN ROMANIA

 

Remedii naturiste eficiente, terapeuti specializati in India, programe de tratament concepute special pentru tine, meniu de masa personalizat si cazare intr-un cadru natural privilegiat, la doar 20 de minute distanta de Bucuresti. Ananda Clinic iti propune o perspectiva noua de abordare a sanatatii in cadrul primului centru de recuperare si terapii alternative cu specific ayurvedic din Romania.

Metodele utilizate in cadrul centrului nostru mizeaza atat pe tehnici specifice celui mai vechi sistem medical al omenirii – Ayurveda (tipuri speciale de masaje revigorante si linistitoare, acompaniate de terapii tamaduitoare pe baza de plante si uleiuri naturale), cat si pe tehnologii de data recenta, distinse cu Premiul Nobel si prezente in prestigioase institutii medicale, menite sa

PREVINA aparitia bolilor, sa TRATATEZE anumite afectiuni si dureri cronice, si sa contribuie la RECUPERAREA si DETOXIFIEREA organismului, prin cresterea IMUNITATII si a potentialului de a face fata agresorilor externi.

Intreg meniul de terapii alternative al Ananda Clinic este conceput special pentru a armoniza acolo unde exista dezechilibre, pentru a promova obiceiurile sanatoase de care corpul tau are nevoie si pentru a asigura o conexiune perfect functionala intre trup, minte si spirit. Indiferent de varsta. Sub supravegherea specialistilor nostri in proceduri alternative de recuperare si reechilibrare energetica si tinand cont si de istoricul medical, iti alcatuim un program personalizat de la A la Z, menit sa raspunda preocuparilor tale si mai ales sa lucreze pe termen lung in avantajul tau. Este de datoria ta sa iti faci viata mai frumoasa si mai senina, asa cum este de datoria noastra sa iti oferim cele mai bune solutii pentru un trai mai echilibrat.