fbpx
Ananda Clinic

ReCastiga-ti Starea de Bine

Ritmul alert de lucru te poate aduce in pragul epuizarii. Iar de aici si pana la probleme grave de sanatate nu este decat un pas. La Ananda, terapeutii nostrii au conceput special pentru tine un program interactiv de 3 zile, alcatuit atat din terapii ayurvedice cu rol de detoxifiere si regenerare a organismului, cat si din workshop-uri de educatie alimentara, apifitoterapie, sedinte de psihoterapie si yoga terapeutica.

Altfel spus, beneficiezi atat de metode de tratament bazate pe cel mai vechi sistem medical din lume – Ayurveda, cat si de acces la informatie de calitate, menita sa te ajute sa aplici principii nutritionale simple in viata de zi cu zi si sa iti prelungeasca starea de bine si dupa ce pleci de la centrul nostru.

Pachetul Ananda Basic Life include tratamente cu rol de echilibrare a imunitatii, armonizare corporala si emotionala, dietoterapie si cazare.

Bonus, in aceasta perioada, beneficiezi de evaluare de specialitate gratuita si acces liber la sauna, salina si sala de exercitii terapeutice.

Pret promo de lansare incepand de la: 1299 lei / 3 zile (pentru camera cu 2 paturi; regim single: 1599).

*Recomandarea specialistilor nostri din punct de vedere al experimentarii complete a terapiilor Ananda Clinic.