REMEDII AYURVEDICE REGENERATOARE

Iesirea din iarna ne gaseste, de obicei, cu rezerve mai reduse de energie, de minerale si vitamine. Simptomele pentru astfel de deficite se manifesta ca oboseala nejustificata atat fizica, cat si psihica, stari de indispozitie, letargie si tendinta la depresie.

In cazul in care ne confruntam cu aceste simptome, Ayurveda ne vine in intampinare cu anumite recomandari pertinente.

In primul rand trebuie sa procedam la purificarea corpului de toxinele acumulate in timpul iernii si putem realiza aceasta cu ajutorul remediilor naturale ayurvedice binecunoscute deja, MARGUSA si TRIFYLA, ambele marca Ayurmed.

Urmatoarea etapa consta in administrarea de remedii cu efect regenerator general sau specific pentru anumite parti ale corpului. Dintre remediile regeneratoare generale foarte eficiente sunt ASHWAGANDA RASAYAN tab, SPIRULINA STAR si siropul HAPPY KID pentru copii, toate marca Ayurmed.

Pentru regenerarea anumitor parti ale corpului firma STAR INTERNATIONAL MED pune la dispozitia celor interesati alte doua remedii ayurvedice foarte eficiente.

Suplimentul alimentar GLOBY FORTE , marca Ayurmed conţine principii active care determina efecte de detoxifiere si tonifiere generala a ficatului şi splinei, contribuind astfel la menţinerea calitatii optime a sângelui. Acest supliment contine un amestec de plante foarte eficiente pentru corectarea anemiei; 

Emblica officinalis (Indian Goosberry, Amla) este un antioxidant puternic, contine minerale, vitamine, în special vitamina C, asigura o mai bună absorbţie a fierului în organism. Astfel, previne si trateaza anemia. Actiunea antioxidanta a vitaminei C stabilizeaza acidul folic în alimente şi în  plasma. Vitamina C determina absorbţia fierului anorganic solubil prin chelare sau prin menţinerea lui in forma redusa (feroasa). De asemenea, planta are proprietăţi de regenerare, de tonifiere, puternic antioxidante, antiinflamatoare, imunostimulente şi antitumorale. 

Punica granatum (Rodie, Dadhima) conţine numeroase minerale( in special fier), acid folic şi aminoacizi, are  activitate antitumorala, este cunoscuta ca o sursa puternica de antioxidanti, scade absorbtia colesterolului, mareste excretia fecala de colesterol, reduce tensiunea arterială sistolică în hipertensiune.

Rubia cordifolia (Indian Madder, Manjistha) este utilizata pentru purificarea sângelui, inhibă agregarea trombocitelor, are actiune antioxidanta, radioprotectoare.

Tinospora cordifolia (Tinospora, Guduchi) este un imunostimulent eficace, care măreşte eficienţa actiunii protective a celulelor albe din sânge şi ajută la consolidarea propriului sistem imunitar al corpului.

Curcuma Amada (Amada) are proprietate antioxidanta puternica, conţine vitamina A, proteine, acizi graşi, minerale si carbohidrati, stimuleaza formarea sângelui, este foarte eficienta in diabet.

GLOBY FORTE are efect regenerator si tonic general, efect de regenerare a sangelui,  fiind extrem de util in perioada de convalescenta si persoanelor supuse unor suprasolicitari fizice si psihice de lunga durata.

In cazul in care ne confruntam cu o stare de oboseala predominant psihica se recomanda utilizarea suplimentului alimentar MEMO ON, marca Ayurmed care este un regenerator al sistemului nervos si stimulent natural al memoriei. Compoziţia sa din plante şi extracte naturale din plante stimuleaza sistemul nervos, procesele mentale, îmbunătăţeşte capacitatea de stocare şi de redare a informatiilor, contribuind astfel la creşterea performanţelor intelectuale şi cognitive.

 Produsul MEMO ON oferă un sentiment de optimism, încredere, prospetime si claritate la nivel mental. Diminuează efectele oboselii mentale, epuizarii nervoase şi anxietatii. Este recomandat în special elevilor, studenţilor şi persoanelor care depun un efort intelectual susţinut. Are un efect tonic asupra creierului, benefic persoanelor în vârstă. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca terapie adjuvantă in caz de tulburari ale sistemului nervos.

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare