Fiecare persoană este unică și percepe realitatea în mod propriu. Se spune că realitatea este neutră, dar că semnificația pe care noi o dăm evenimentelor din viața noastră este în funcție de propriile percepții, de propriile convingeri, de propriile experiențe anterioare. Anumite studii au pus în evidență că felul în care suntem programați încă din copilărie influențează în mare parte felul în care ne vom trăi viața.

Forma este o expresie a necesității. Constituția corporală pe care o avem nu este întâmplătoare, ritmul și calitatea proceselor metabolice, felul de a gândi, predominanța anumitor emoții fac din fiecare dintre noi o ființă unică. De aceea este necesară o abordare individuală a fiecărui oaspete care ne trece pragul. Ținând cont de corelațiile care există între creier, psihic și organe, devine evident că această structură complexă, vie, nu poate fi abordată simplist, superficial, dând același remediu fiecăruia și trecându-i mecanic printr-o aceeași succesiune de terapii.

Se cunoaște faptul că plantele medicinale, pe lângă structura lor biochimică, au și o componentă informațională. Dacă partea biochimică se adresează corpului fizic, această componentă informațională se adresează mentalului și emoționalului. Plantele ne pot învăța, cu blândețe și smerenie, adevărate lecții de viață, atitudini înțelepte, ne pot da anumite imbolduri interioare transformatoare, ne pot proteja și ne pot purifica nu doar trupul, ci și mintea și inima.

Fiecare oaspete care vine la centrul nostru are ocazia să înceapă un demers interior de reprogramare benefică a subconștientului, fiind asistat și ghidat în fiecare etapă de echipa noastră de terapeuți. De asemenea, sunt urmărite relaxarea profundă pe toate nivelele și găsirea ritmului propriu, împăcarea cu sine, iertarea și iubirea de sine și, mai mult decât atât, pentru cei care doresc, explorarea curajoasă a spațiului propriei conștiințe.

Pe lângă amestecul personalizat de plante medicinale, succesiunea terapiilor, combinarea lor, observarea atentă din partea terapeuților, explicațiile date în fiecare etapă, apropierea și comunicarea sufletească ce apar pe parcursul perioadei petrecute la Ananda Clinic oferă un cadru stabil, cald, încurajator în care se poate lărgi zona de confort și se pot depăși anumite limitări care au declanșat dezechilibre.

Majoritatea testimonialelor oaspeților noștri aduc în atenție felul în care s-au simțit și cuvântul „acasă” și „familie” apar des în aceste relatări.

Abordarea din punct de vedere ayurvedic include observarea atentă atât a conformației corporale, cât și a limbajelor verbale și non-verbale, integrarea componentei mentale și emoționale, creează o conexiune cu terapeutul, care este atent la aspectele fizice și subtile, conferă o adaptare constantă la nevoile beneficiarului, care se simte înțeles și susținut pas cu pas în demersurile sale.

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare