Codul vindecării

Film realizat de terapeuții Ananda clinic despre  Psihoterapia de grup Codul Vindecării:

 

Mecanismul care dezactivează stresul

Gândirea pozitivă, intenţia, puterea de a face faţă sunt concepte foarte des folosite atunci când vine vorba  despre dezvoltare personală, pe această tema fiind publicate cele mai multe materiale în ultimii 40 de an. Însă toate aceste concepte dau roade doar dacă este luat în calcul un element foarte important, și anume raportul de forță între conștient și subconștient. Investițiile de milioane de dolari pentru diverse cărţi, tehnici, programe, pot fi inutile pentru toți cei care caută ajutor, care vor și fac tot posibilul și totuși nu reușesc.

Specialiştii în fizica cuantică din zilele noastre au ajuns la câteva concluzii extrem de importante legate de intenții și de realizarea lor:

  • există o intenţie inconştientă în toate problemele cu care ne confruntăm în viaţă; toată lumea vorbeşte despre intenţiile conştiente, care sunt reale şi importante, dar acestea nu sunt totul;
  • când intenţia inconştientă şi intenţia conştientă intră în conflict, inconştientul câştigă.

Dr. Bruce Lipton susţine cam acelaşi lucru, afirmând că este aproape imposibil să ne putem schimba problemele cu care ne confruntăm în viaţă doar prin puterea voinţei, pentru că subconştientul este de un milion de ori mai puternic decât voinţa noastră.

ALEXANDER LOYD deține doctorate în psihologie și medicină naturistă. Cei 12 ani de căutare a unui tratament pentru depresia soției sale au dus la descoperirea sistemului Codul vindecării în 2001. De atunci, cabinetul său particular a devenit unul dintre cele mai mari de acest fel din lume, în condițiile în care mii de clienți din 50 de state americane și peste 140 de țări folosesc Codul vindecării pentru a vindeca, practic, orice problemă fizică, emoțională, de succes sau relațională.

Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un „cod universal al vindecării” care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai mulți oameni.

Descoperirile dr. Loyd au fost validate și prin teste și mărturii ale oamenilor din întreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecării atât pentru a corecta, practic, orice problemă fizică, emoțională sau relațională, dar și pentru a avea succes deosebit în carieră.

BEN JOHNSON, medic, specialist în osteopatie și medicină naturistă, este fost director al Clinicii de recuperare imunologică din Atlanta, Georgia. După ce s-a tratat, în 2004, de boala Lou Gehring cu ajutorul Codului vindecării, el a ținut prelegeri în toată lumea despre felul în care acționează acesta. Este singurul medic care a apărut în bine cunoscuta carte și în filmul pe DVD „The Secret”.

 

Cum şi de ce funcţionează Codul vindecării?

Stresul este sursa limitărilor din viaţa noastră. Codul vindecării lucrează prin eliminarea stresului la sursă. Cercetările de la Institutul HeartMath din California arată că, dacă eliminăm stresul, chiar şi genele se vindecă de multe ori. S-a identificat o resursă internă de echilibrare atât de puternică, încât are efect şi asupra ADN-ului.

Această metodă accesează și activează automat această resursă pusă în evidență de Institutul HeartMath, transformând astfel modelul energetic distructiv într-unul constructiv.

Energia îndreptată spre patru centri energetici din organismul nostru transformă diversele convingeri şi imagini nesănătoase. Aceste combinaţii vindecătoare ar putea fi comparate cu aminoacizii care ne alcătuiesc ADN-ul. Toate diferenţele existente între oameni sunt determinate de combinaţiile unice din doar patru aminoacizi.

Acest lucru este în perfect acord cu descoperirile recente, conform cărora amintirile şi imaginile pe care ni le formăm pot fi stocate realmente în câmpul informaţional energetic al fiecărei celule din corp. (Asta ar putea fi explicaţia motivului pentru care pacienţii care au suferit un transplant de organ pot avea amintirile donatorului.) Când aplicam un Cod al vindecării cu combinaţia adecvată a celor patru centri energetici, ne alimentăm efectiv fiecare celulă a corpului cu energie regenerantă, armonizatoare.

Activarea acestei structuri energetice resetează eficient toată țesătura de imagini, convingeri, credințe, amintiri, sisteme de valori legate de problema pe care vrem să o rezolvăm.

Nu este o coincidenţă că cercetările de la Facultatea de medicină a Universităţii Stanford au descoperit că la baza bolii şi a stărilor proaste din organism au stat dintotdeauna convingerile greşite, precum şi reversul că, după ce începem să credem adevărul şi continuăm să o facem, celulele noastre devin imune la boală şi la indispoziţie.

 

Cum activează Codul centrii de vindecare

Centrii energetici se activează cu degetele. Un Cod al vindecării este un set de poziţii ale mâinii uşor de adoptat, fiind atât de simplu încât putem învăţa şi un copil de şase sau şapte ani să le facă.

Centrii vizați activează un sistem energetic care funcţionează în paralel cu sistemul imunitar. Ȋn loc să omoare virusurile şi bacteriile, el ţinteşte amintirile legate de problemele pe care persoana le are şi de care este preocupată. Prin folosirea unor frecvenţe de energie pozitivă, vindecătoare, el anulează şi înlocuieşte frecvenţele negative, distructive.

Energia negativă este efectiv anulată de energia pozitivă, asemănător cu modul în care căştile antifonice anulează frecvenţele sonore dăunătoare. După ce frecvenţele distructive sunt anulate, imaginea va rezona cu energia armonizatoare, contribuind la starea de sănătate a celulelor, organelor şi sistemelor organismului în care se află.

Energia pozitivă transformă energia distructivă, care a fost stocată sub formă de amintiri celulare în organism/minte, ajungând, în final, să influenţeze benefic fiecare celulă din corp.

Această metodă produce comutarea de pe modul reactiv pe modul creativ-proactiv, facilitând și permanentizând printr-un minim de practică (doar 7 minute) manifestarea într-un mod armonios, echilibrat, adaptativ, intuitiv și constructiv în toate planurile existenței.

Pentru o programare, contactează-ne, utilizând una dintre modalitățile de mai jos!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare