BIOPTRONUL cu filtre de cromoterapie

 
Film de prezentare a Cromoterapiei, realizat de Dr. Cătălin Luca:

 
Expunerea la lumină colorată stimulează structurile intracelulare și moleculele sensibile.

Aceasta inițiază reacții celulare în lanț și declanșează așa-numitele răspunsuri secundare, biorăspunsuri, care nu se limitează doar la suprafața de piele tratată, ci pot implica tot corpul.

Se stimulează și se modulează astfel procesele reparatorii și regenerative, precum și sistemul imunitar.

Cromoterapia acționează într-un mod natural, prin sprijinirea capacității de regenerare a organismului și, prin urmare, ajută organismul să își mobilizeze propriul potențial de vindecare.

Bioptronul cu filtre de cromoterapie pune în practică două principii ale cromoterapiei – conceptul bioinformaţiei pentru punctele de presiune şi stimularea chakrelor.  Armonizăm astfel sistemul energetic al chakrelor și al meridianelor de presopunctură prin acțiunea luminii polarizate și a luminii colorate.

Lumina BIOPTRON este polarizată. Undele electromagnetice ale luminii polarizate oscilează exclusiv în planuri paralele, iar, în acest fel, această lumină devine foarte penetrantă. Nu sunt emise raze ultra violete, iar nivelul de căldură este nesemnificativ. Aparatul BIOPTRON poate fi folosit în siguranță, fără efecte secundare.

Color Terapia și terapia cu lumină sunt destinate mai degrabă tratamentului cauzei unei afecțiuni, decât a simptomelor sale și acționează pentru a crea un echilibru în organism prin stimularea stării fizice și emoționale.

Pentru o programare, contactează-ne, utilizând una dintre modalitățile de mai jos!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare