Utilizăm dispozitive de ultimă generație care determină elevarea frecvenței predominante de vibrație cu ajutorul plasmei pulsatorii, a energiei tahionice, a biocurenților.

LAMPA CU PLASMĂ PULSATORIE – În jurul anului 1920 Dr. Royal Raymond Rife inventa un microscop cu care putea să vadă microorganismele vii. În acest fel el a descoperit că acestea vibrează şi că pot fi distruse prin folosirea unor frecvenţe asemănătoare. Astfel el a dezvoltat tehnologia prin care, folosind curentul electric, se poate genera o frecvență care distruge patogeni sau alta care să producă regenerare celulară. Folosind un sistem de plasmă, care a fost experimentată inițial de mai mulți precursori, dar a fost perfecționata de Nicola Tesla, a îmbunătățit şi dezvoltat terapia vibraționala. Energia radiată de tubul de plasmă, prin intermediul undelor scalare, este una naturală și complet compatibilă cu bioenergia corpului omenesc și a celorlalte ființe, influențând pozitiv inclusiv ADN-ul.

COCONUL TAHIONIC – este un dispozitiv cu ajutorul căruia sunt captate în ființă anumite microparticule numite tahioni. Tahionii nu vindecă, ci mai degrabă furnizează energie corpului, astfel încât el se va vindeca singur. Dispozitivele tahionice au început să fie folosite în România de mai puțin de 10 ani, cu toate că în alte ţări metoda este aplicată cu succes de mai bine de 20 de ani. Practic, infima particulă care-i fascinează pe fizicieni, fiindcă se spune că ar depăşi viteza luminii, a ajuns să stea la baza unei metode revoluţionare de redobândire a sănătăţii, acţionând asupra minţii şi trupului, restabilind echilibrul organismului și favorizând procesele de vindecare.

LAMPA DE CROMOTERAPIE – expunerea la lumină colorată stimulează structurile intracelulare și moleculele sensibile. Aceasta inițiază reacții celulare în lanț și declanșează așa-numitele răspunsuri secundare, care nu se limitează doar la suprafața de piele tratată, ci poate implica tot corpul. Se stimulează și se modulează astfel procesele reparatorii și regenerative, precum și sistemul imunitar. Cromoterapia acționează într-un mod natural, prin sprijinirea capacității de regenerare a organismului și, prin urmare, ajută organismul să își mobilizeze propriul potențial de vindecare.

DISPOZITIVUL DDS (DIRECT DETOXIFICATION SYSTEM) – Meridianele energetice au fost puse în evidență de mii de ani în medicina tradițională orientală. Remedierea blocajelor existente în circulația energiei vitale prin aceste circuite se poate face prin acupunctură, presopunctură, reflexoterapie și mai nou cu ajutorul unui aparat ce și-a dovedit eficiența prin combinarea principiilor medicinei chineze cu reflexologia și cu tehnologia ce implică folosirea biocurenților.

Procedura constă într-un masaj blând de stimulare cu ajutorul biocurenților de-a lungul meridianelor energetice, obținând efecte ample de detoxifiere, de echilibrare acido-bazica, de stimulare benefică a glandelor endocrine și, nu în ultimul rând, reducerea durerilor articulare și musculare (datorită secreției de endorfine) și îmbunatățirea circulației sanguine și limfatice.

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare