Exercițiu special de relaxare

Relaxarea este procesul prin care aducem în ființele noastre o stare de armonie, de echilibru, de destresare ce ne va conduce ulterior către stări de încredere în noi înșine, de bună dispoziție, de bucurie. Ea ne ajută să ne regenerăm fizic, psihic și mental, reușind astfel să fim mai fericiți, mai mulțumiți, mai împăcați cu noi înșine și cu întreaga viață.

Efectele sale benefice asupra stării noastre generale duc la eliminarea oboselii, a stresurilor și a tuturor tensiunilor.

Este cel mai bun remediu împotriva nervozității și a presiunilor, eliminarea acestora ducând la o stare de pace și de fericire lăuntrică. În același timp, relaxarea ne ajută să dezvoltăm gândirea creatoare, plină de idei constructive și benefice.

Relaxarea este elementul principal în procesul de regenerare și recuperare energetică și fizică și tocmai de aceea este necesar să învățăm să ne relaxăm conștient în fiecare zi.

Prin relaxare, mentalul va reuși să controleze întregul trup, deconectând astfel toată musculatura și întreaga structură corporală, ceea ce va duce către o fuziune profundă cu energiile vitale ale universului din întreaga creație.

Dintr-o altă perspectivă, relaxarea este un exercițiu sub forma unei sugestii lente, dar ferme și convingătoare, plină de răbdare. Atunci când se realizează o relaxare corectă, este exclus orice act dur de voință, de impunere, deoarece relaxarea nu poate fi forțată, aceasta aducând ființei o stare de liniște, de calm profund și chiar frumusețe, deoarece întreaga ființă se destinde, creând în jurul său un câmp de liniște, de pace, ceea ce ne va face să fim foarte atrăgători pentru cei din jurul nostru.

Relaxarea presupune să ne abandonăm întreaga ființă într-un proces de non acțiune lăsându-ne purtați și prinși în inefabilul proces de fuziune, de osmozare a universului exterior cu universul ființei noastre interioare. Apare astfel o senzație foarte agreabilă de repaus, de energizare și destindere.

Este indicat să urmărim să ne relaxăm cât mai mult posibil, profitând de orice moment inactiv al zilei. În loc să ne enervăm, să ne stresăm și agităm, starea de relaxare ne va ajuta să ne regenerăm, revitalizăm și să ne destindem întreaga ființă.

Relaxarea ne deschide accesul la propria noastră lume interioară, la fuziunea lentă cu infinitele focare de energie ale universului și izvoarele nesecate de viață ale sursei creației. Ea ne permite să energizăm profund celulele sistemului nostru nervos, cunoscut fiind faptul că acestea nu se regenerează, facilitându-ne astfel simțirea unui preaplin de energie și forță ce duc către o stare de concentrare foarte mare pe o durată lungă de timp atunci când corpul nostru este contractat și încărcat cu energii tensionante și stresante.

Realizând constant și perseverent metoda de relaxare completă, vom experimenta în ființele noastre o senzație de ușurare, o stare de detașare mentală, o euforie de care este bine să ne bucurăm din plin, pentru ca astfel să putem trăi cât mai des posibil fericirea, binele, armonia și toate celelalte stări împlinitoare și regeneratoare ce există libere permanent în univers, fiind la discreția noastră oricând.

@anandaclinic

#anandaclinic #holisticcenter #ayurveda #relaxare #eliberareemotionala #VindecareNaturală #sanatateemotională #psihoterapie #echilibru

♬ sunet original – Ananda Clinic

 

Pentru o programare, contactează-ne, utilizând una dintre modalitățile de mai jos!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare