Corpul, mintea și emoțiile noastre sunt permanent interconectate. Conștiința impregnează toate nivelele. Îmi amintesc de un înțelept care spunea ghiduș: „Arată-mi unde nu este Dumnezeu!”

Atunci când influențăm benefic prin terapie una dintre părțile ființei noastre, toate celelalte sunt influențate spre a atinge aceeași frecvență de vibrație binefăcătoare. După o sesiune de eliberare emoțională, atât mintea cât și corpul sunt eliberate de tensiunile pe care lucrăm. Atunci când facem un masaj de relaxare, fluxul gândurilor și al emoțiilor se diminuează, mintea devine mai clară, sufletește ne simțim mai liniștiți. Atunci când medităm, observând procesele care se desfășoară în corp (de exemplu respirația) și emoțiile, fără să intervenim asupra lor, reușim să găsim poarta dintre două gânduri și să accesăm astfel  vidul conștiinței. Astfel, fiecare terapie în parte are ecouri profunde și complexe în structurile noastre și toate terapiile în ansamblu se completează și își continuă și amplifică reciproc efectele benefice.

Am creat pentru oaspeții care trec pragul centrului Ananda Clinic o serie de pachete care să răspundă unor necesități  diverse. Există posibilitatea de a  rămâne mai multe zile în incinta centrului, într-un spațiu cald și primitor, cu o alimentație sănătoasă, adaptată  necesităților personale și a beneficia de diverse terapii binefăcătoare. Fie că veniți la noi să vă relaxați, să vă răsfățați, fie că o faceți ca să învățați lucruri inedite și folositoare care să vă ajute în propriile demersuri de a avea o viață mai bună, fie că vă confruntați cu o problemă de sănătate și doriți să vă susțineți corpul în procesul de însănătoșire sau că aveți nevoie de un spațiu în care să acordați timp anumitor demersuri ce vizează transformarea interioară și implicit armonizarea aspectelor exterioare, suntem pregătiți să vă oferim un cadru propice, servicii de cea mai bună calitate și ghidare competentă, indiferent de scopul propus.

De la înființarea centrului nostru, testimonialele arată că oaspeții noștri au urmat programele noastre și au reușit să obțină rezultate deosebite acționând în armonie, fără să forțeze, din diverse direcții. Combinăm terapiile tradiționale cu acțiunea dispozitivelor tehnologice de ultimă generație, acționând gradat pe multiple nivele ale ființei și corelând sinergic efectele obținute.

Tot ceea ce faceți în cadrul centrului nostru, începând de la masaj și oleații la yoga terapeutică, salină, saună, băi de ozon, se combină cu experimentarea unei noi modalități de a vă alimenta sănătos (puteți experimenta practica postului, puteți face anumite cure de detoxifiere) și se adaugă metodelor eficiente de abordare a  meditației, a rugăciunii, în demersul  interior de a ne pune voința și acțiunile în acord cu principiile divine.

De asemenea, în cadrul cursurilor și webinariilor pe care le organizăm oferim un cadru în care să experimentați, cu o ghidare competentă, metode simple și eficiente de menținere a igienei psiho-mentale în viața de zi cu zi. Astfel ne obișnuim gradat să devenim din ce în ce mai conștienți de propriile comportamente, să fim capabili să ne reprogramăm benefic subconștientul și în felul acesta să ne transformăm benefic viața în cele mai variate aspecte.

 

Film despre Terapiile integratoare, realizat de Dr. Cătălin Luca:

 

Pentru o programare, contactează-ne, utilizând una dintre modalitățile de mai jos!

 

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare