fbpx

Practici ayurvedice personalizate

Vizita la Ananda Clinic debuteaza cu o consultatie personalizata, unul dintre medicii nostri specializati in terapii alternative, concepand un plan de tratament bazat pe istoricul medical, bolile asociate, varsta, mediul de lucru, stilul de viata etc.

In afara faptului ca punem accent pe starea ta de bine, tot ceea ce iti recomandam sa urmezi este adaptat nevoilor organismului tau si nu are niciun efect secundar. Mai mult decat atat, specialistii nostri au ceva in plus fata de doctorii din spitale: curiozitatea de a afla raspunsuri si de a descoperi solutii dincolo de granitele medicii traditionale, pasiunea pentru oameni si rabdarea de a explica cu blandete si cu tact, nu de a pune diagnostice greu de digerat fara sa clipeasca.

In ce consta tratamentul personalizat la centrul nostru:

  • In primul rand investigam problema care iti afecteaza sanatatea si facem tot posibilul sa descoperim cauza acesteia. Specialistii nostri te invita la o discutie preliminara, sau la mai multe, dupa caz, iar apoi iti alcatuiesc o schema personalizata de tratament in care sunt incluse atat terapii alternative ayurvedice, cu rol de purificare, relaxare si revitalizare a organismului, cat si recomandari nutritionale. Intreg programul pe care ti-l concepem poate fi urmat la centrul nostru, sub atenta supraveghere a personalului calificat, asadar din partea ta este nevoie doar de disponibilitate. De restul ne ocupam noi.
  • In functie de cauza afectiunilor tale, poti urma sedinte de reflexoterapie, osteopraxie sau drenaj limfatic, iti pot fi recomandate cataplasme cu efect relaxant, emoilent sau stimulant, sesiuni de salina sau de sauna, ozonoterapie, psihoterapie, procedee ayurvedice de oleatie externa sau terapie cu lumina hiperpolarizata Bioptron, bazata pe o descoperire laureata cu premiul Nobel. Ceea ce gasesti la noi este o investigatie aprofundata, dincolo de analizele de rutina. Atunci cand iti alcatuim schema personalizata de tratament, avem in vedere lucruri de care medicina traditionala nu se preocupa, dar care sunt edificatoare in foarte multe afectiuni: sensibilizarea sistemului imun si nervos, capacitatea scazuta a organismului de a elimina toxinele, dezechilibrele neurohormonale, intolerantele alimentare etc.
  • Iar pentru a obtine beneficii maxime din toate procedurile, avem grija sa iti concepem si un meniu adecvat, care include preparate vegetariene, diferite tipuri de cereale, sucuri proaspete din fructe si legume obtinute prin presare la rece, ceaiuri cu importante beneficii terapeutice etc. Extrem de multe boli si dezechilibre pornesc si de la o nutritie deficitara, iar la centrul nostru, departe de a recomanda diete in sensul clasic al termenului, iti aratam ce beneficii au anumite grupe de alimente si de ce este indicat sa le incluzi pe termen lung in stilul tau de viata. Unele dintre ele te poti ajuta sa iti refaci flora intestinala, altele contribuie la reducerea permeabilitatii intestinate sau la cresterea imunitatii organismului.

Te asteptam sa incerci programele de tratament Ananda Clinic daca:

  • Te intereseaza sa descoperi cauza problemelor tale de sanatate.
  • Te confrunti afectiuni carora niciun medic nu a reusit sa le gaseasca rezolvare pe termen lung.
  • Esti afectat de oboseala cronica sau de o boala de mediu.
  • Vrei sa ai un stil de viata normal si sa iti desfasori in mod firesc activitatile cotidiene.
  • Nu mai vrei sa iei un pumn de vitamine in fiecare luna si sa nu simti vreo ameliorare in starea de sanatate.
  • Cauti solutii mai blande cu organismul tau, care sa nu te faca dependent de medicatia clasica si care sa iti ofere beneficii pe termen lung.

 

 

PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE GRATUITA