Oleație cu colăcel

Film de prezentare a Oleației cu Colăcel, realizat de Dr. Cătălin Luca:

 
Procedeu ayurvedic ce constă în aplicarea locală (pe piept, lombar sau cervical), cu ajutorul unui colăcel din cocă, de ulei încălzit (obținut prin presare la rece) în care s-au macerat timp de 7 zile plante medicinale adecvate.

Oleaţia cu ajutorul colăcelului, este un procedeu ayurvedic care contribuie la îmbunătăţirea semnificativă a stării fizice şi psihice, la detoxifierea organismului şi la ameliorarea stărilor de disconfort. La fel ca şi celelalte procedee care au la bază aplicarea uleiului cald, oleaţia care face apel la colac comportă numeroase beneficii terapeutice, diferenţa constând în faptul că terapia este concentrată îndeosebi pe zonele cu probleme: piept, lombar sau cervical.

Oleaţia cu colăcel este recomandată pentru:

  • Ameliorarea durerilor şi a inflamaţiilor
  • Stimularea circulaţiei sangvine
  • Probleme cu spatele cauzate de nervul sciatic
  • Spondiloza cervicală
  • Întinderi musculare
  • Afecțiuni respiratorii
  • Răceli și gripe
  • Dureri reumatice

În ce constă procedura:  în funcție de afecțiunile ce necesită tratare, este aplicat un colac din cocă în zona pieptului, lombar sau cervical. În interiorul colacului respectiv (al cărui rol este acela de a preveni scurgerea uleiului) este aplicat un strat de ulei cald, în care au fost macerate timp de câteva zile plante medicinale. Temperatura uleiului este menținută la un nivel constant de-a lungul întregii terapii (minimum 20 de minute), acesta fiind reîncălzit și adăugat treptat, iar la final, după îndepărtarea colacului, zona vizată este masată cu blândețe pentru amplificarea efectelor oleaţiei!

Oleaţia cu colăcel poate fi aplicată și ca metodă de prevenție a problemelor de spate, respiratorii sau asociate coloanei vertebrale.

 

Pentru o programare, contactează-ne, utilizând una dintre modalitățile de mai jos!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare