Psihoterapia are ca scop diminuarea până la eliminare a anumitor tulburări și suferințe de natură psiho-mentală, psiho-socială, psiho-somatică prin alchimizarea emoțiilor negative și soluționarea conflictelor interioare. Pentru aceasta folosim mai multe metode:

 

  • Metoda ,,CĂLĂTORIA’’ – constă în realizarea de către pacient, ghidat fiind de terapeut, a unei incursiuni în propria ființă, folosindu-se de energia emoțiilor trăite cu ocazia diferitelor evenimente din viața sa.

 

  • RECALL HEALING – tehnică ce constă în procesarea prin reamintire a diferitelor evenimente și emoții puternice trăite de pacient de-a lungul vieții, precum și în stabilirea unei anumite ciclicități de revenire a acestora.

 

  • TERAPIA IERTĂRII – „A greși e omenește, a ierta e divin”, spune un străvechi proverb. A ierta nu constă doar în faptul că îi iertăm pe cei care ne-au greșit, este mult mai mult, după cum spune și proverbul. Aceasta înseamnă că, atunci când iertăm, atât sufletul nostru, dar și toate acumulările subconștiente se eliberează, lăsându-ne în primul rând pe noi înșine mult mai purificați, mai curați interior și ne ajută să înaintăm în viață cu încredere și entuziasm.

 

  • EFT (Emotional Freedom Technique) – tehnica de eliberare emoțională sau presopunctură emoțională; combină stimularea prin batere ușoară a punctelor ce constituie capete de meridiane energetice cu elemente de stimulare a emisferelor cerebrale și cu afirmații foarte specifice, în timp ce ne îndreptăm atenția către senzațiile fizice de disconfort, amintiri, emoții, diferite adicții, pofte etc., de care dorim să ne eliberăm.

 

  • CODUL VINDECĂRII – Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un „cod universal al vindecării” care poate ajuta la a corecta, practic, orice problemă fizică, emoțională sau relațională, dar și pentru a avea succes deosebit în carieră. Metoda combină energizarea cu ajutorul mâinilor a unei structuri de vindecare de la nivelul capului cu rostirea unor afirmații menite să reprogrameze subconștientul.
Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare

    Ananda Clinic © 2022. Toate drepturile rezervate