Consilierea Psihologică are ca scop diminuarea până la eliminare a anumitor tulburări și suferințe de natură psiho-mentală, psiho-socială, psiho-somatică prin alchimizarea emoțiilor negative și soluționarea conflictelor interioare. Pentru aceasta folosim mai multe metode:

 

  • Metoda ,,CĂLĂTORIA’’ – constă în realizarea de către pacient, ghidat fiind de terapeut, a unei incursiuni în propria ființă, folosindu-se de energia emoțiilor trăite cu ocazia diferitelor evenimente din viața sa. Află mai mult aici.

 

  • RECALL HEALING – tehnică ce constă în procesarea prin reamintire a diferitelor evenimente și emoții puternice trăite de pacient de-a lungul vieții, precum și în stabilirea unei anumite ciclicități de revenire a acestora. Află mai mult aici.

 

  • TERAPIA IERTĂRII – „A greși e omenește, a ierta e divin”, spune un străvechi proverb. A ierta nu constă doar în faptul că îi iertăm pe cei care ne-au greșit, este mult mai mult, după cum spune și proverbul. Aceasta înseamnă că, atunci când iertăm, atât sufletul nostru, dar și toate acumulările subconștiente se eliberează, lăsându-ne în primul rând pe noi înșine mult mai purificați, mai curați interior și ne ajută să înaintăm în viață cu încredere și entuziasm. Află mai mult aici.

 

  • EFT (Emotional Freedom Technique) – tehnica de eliberare emoțională sau presopunctură emoțională; combină stimularea prin batere ușoară a punctelor ce constituie capete de meridiane energetice cu elemente de stimulare a emisferelor cerebrale și cu afirmații foarte specifice, în timp ce ne îndreptăm atenția către senzațiile fizice de disconfort, amintiri, emoții, diferite adicții, pofte etc., de care dorim să ne eliberăm. Află mai mult aici.

 

  • CODUL VINDECĂRII – Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un „cod universal al vindecării” care poate ajuta la a corecta, practic, orice problemă fizică, emoțională sau relațională, dar și pentru a avea succes deosebit în carieră. Metoda combină energizarea cu ajutorul mâinilor a unei structuri de vindecare de la nivelul capului cu rostirea unor afirmații menite să reprogrameze subconștientul. Află mai mult aici.
Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare