fbpx

Programe pentru o refacere eficienta

Recuperarea dupa un traumatism sau dupa o interventie chirurgicala este asociata de regula cu o perioada indelungata de timp, cu terapii solicitante si cu sume importante de bani investite in spitalizare, hrana, asistenta de specialitate etc. Ce ai spune insa daca ai afla ca exista si o alta strategie de urmat, intr-un mediu mult mai placut decat cel al unei institutii medicale si alaturi de oameni care nu te trateaza ca pe un simplu pacient dintr-o lista lunga, ci ca pe un oaspete? La centrul nostru, recuperarea inseamna un program 100% personalizat de terapii alternative, hrana proaspata pregatita pe loc special pentru tine, un cadru natural care iti confera un sentiment real de bine si o echipa animata de dorinta de a face tot posibilul sa iti recapeti energia si fortele cat mai repede cu putinta. In plus, sederea la noi cu tot ceea ce implica aceasta – asistenta, terapii alternative, program nutritional si cazare, este nu doar mai placuta, ci si mai accesibila comparativ cu un spital sau cu un centru medical.

 

Cum te ajutam sa te recuperezi:

  • In primul rand vrem sa te asiguram ca esti pe maini bune. Am putea spune chiar cele mai bune, insa iti vei da negresit seama de acest lucru odata ce vei petrece cateva zile la centrul nostru. Intreaga echipa este alcatuita din medici si terapeuti specializati in India, asadar poti avea certitudinea unei ingrijiri corespunzatoare si a unei supravegheri atente. Specialitatea noastra sunt terapiile alternative, insa programul personalizat de refacere il concepem avand in vedere si indicatiile medicului tau curant, precum si dosarul cu analize. In plus, daca intampini vreo problema in timpul sederii tale la centru, camera noastra de garda iti sta non-stop la dispozitie.
  • Probabil ca termeni precum “shirodhara”, “oleatie – masaj cu ghee” sau “cocon tahionic” nu iti sunt defel familiari, insa acestia alaturi de reflexoterapie, masaj terapeutic, sauna, salina, bai cu ozon, bai cu plante, cataplasme, drenaj limfatic, yoga terapeutica, psihoterapie, afitoterapie si dietoterapie, descriu un univers care odata descoperit te va convinge pe deplin sa ai incredere in abordarea holistica pe care ti-o propunem. Pentru ca fiecare terapie alternativa dintre cele mentionate, este ca o pieza de puzzle menita sa completeze intregul. Sau altfel spus sa contribuie in mod eficient la recuperarea ta atat fizica, cat si psihica si emotionala. De la centrul nostru nu vei pleca doar simtindu-te mai bine fizic, ci si cu un tonus psihic mai bun, mai optimist si mai increzator.
  • In afara terapiilor alternative ayurvedice, centrul nostru iti pune la dispozitie in premiera si cel mai apreciat aparat de terapie cu lumina pentru uz profesional din intreaga lume – Bioptron (link catre subsectiune). Este vorba despre o tehnologie distinsa cu premiul Nobel, rezultat al peste 30 de ani de cercetari intensive, investitii financiare enorme si sute de studii clinice, capabila sa trateze eficient si sa previna un spectru larg de afectiuni medicale, dar si sa stimuleze sistemul imunitar si sa accelereze procesul de refacere in urma unui traumatism, interventie medicala etc. Totul intr-o maniera 100% naturala, non-invaziva, sigura, fara contraindicatii sau efecte secundare.
  • De asemenea, in cadrul centrului poti face si exercitii de recuperare usoare, sub atenta supraveghere a personalului nostru, deoarece avem o sala dotata cu aparate special alese pentru a facilita procesul de refacere: biciclete medicinale, steppere etc.

Programele personalizate de recuperare Ananda Clinic iti sunt recomandate daca:

  • Ai suferit recent o interventie chirurgicala si ai nevoie de un loc in care procesul de recuperare sa se deruleze mai lin si mai placut.
  • Iti doresti sa contribui la o refacere mai rapida si esti constient de faptul ca terapiile alternative au un aport semnificativ in acest sens.
  • Consideri ca este nu doar dezirabil, ci si eficient din toate punctele de vedere, inclusiv timp si costuri, sa ai totul intr-un singur loc: specialisti, terapii, program nutritional, psihoterapie, sala de exercitii etc.
  • Nu dispui de ajutorul persoanelor apropiate in procesul de refacere post-traumatism/operatie si cauti o solutie completa, dar in acelasi timp accesibila.

 

 

PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE GRATUITA