Teslatron

Film de prezentare a terapiei Teslatron, realizat de Dr. Cătălin Luca:

 

Consultă pagina noastră de prețuri sau contactează-ne pentru o programare.

Nikola Tesla afirma:

„Atunci când oscilațiile electrice vor fi pe deplin înțelese și aplicate, se va crea un agent universal de vindecare. Acesta va spori atât de mult energia vitală și reacția de rezistență a corpului uman, încât să-i permită să alunge orice boală.”

Este bine de știut că, odată cu trecerea timpului,  acumulăm oboseală și stres. La acestea se mai adaugă un stil de viață de cele mai multe ori nesănătos, precum și o alimentație săracă în nutrienții de bază. Drept urmare, potențialul nostru energetic scade, reducându-se în felul acesta și potențialul electric.

O modalitate inovativă, non-invazivă, cu multiple beneficii, se dovedește a fi terapia cu curenți electrostatici de voltaj înalt.

Aplicarea acestei terapii ajută la crearea, în organismul nostru, a noi celule pline de forță energetică. Aceasta va ajuta atât trupul să-și recâștige energia vitală, dar și structura psiho-emoţională. Prin pofta de viață crescută, starea de bună dispoziție va genera o mai mare satisfacție vizavi de calitatea vieții.

Ce este terapia electrostatică, care se află la baza aparatului Teslatron?

Terapia electrostatică constă în aplicarea asupra corpului uman a unui câmp electric de curent alternativ de voltaj înalt. Metoda este non-invazivă, având scopul de a stimula metabolismul celular. Astfel se produc anumiți ioni benefici.  Se ajustează în acest mod echilibrul electrolitic acid-bază al sângelui.

Acumularea ionilor pozitivi de hidrogen este importantă. De aceștia depinde coordonarea enzimelor, controlul calciului ionic și al proteinelor din sânge. Acumularea de hidrogen duce la normalizarea stării de sănătate, aducând vindecare, întinerire și fortificarea organismului uman.

 

Terapia electrostatică și refacerea potențialului electric al organismului

Acest tip de terapie electrostatică Teslatron este o metodă simplă, neinvazivă. Prin aplicarea ei, organismul uman este supus acțiunii unui câmp electrostatic generat de un echipament de terapie cu potențial electric. Terapia electrostatică este cunoscută pentru rezultatele sale remarcabile și impactul pozitiv asupra sănătății.

 

Cum funcționează terapia electrostatică?

Terapia electrostatică constă într-o serie de ședințe. În cadrul acestora, organismul uman este supus fluxului de electroni generat de un câmp electrostatic. Practic, fluxul puternic de electroni îmbăiază întregul corp, pătrunzând până la nivel celular.

Astfel, efectul de inducție facilitează:

 • refacerea echilibrului acido-bazic din organism;
 • echilibrarea potențialului electric al membranei celulare;
 • accelerarea ușoară a metabolismului.

Despre electricitate și despre organismul uman

Pentru a înțelege efectele terapiei electrostatice ce sunt generate de un tratament pe bază de Teslatron, trebuie să înțelegem modul în care electricitatea influențează funcționarea organismului uman. Fiecare celulă are un potențial electric și donează electroni ori de câte ori este necesar. Toate reacțiile chimice care au loc în organism depind de voltaj, cu alte cuvinte de mișcarea electronilor.

Cantitatea de oxigen care se dizolvă în apă este direct proporțională cu voltajul apei. Ținând cont că celulele sunt 70% apă, atunci când voltajul lor scade, scade și nivelul de oxigen, ceea ce determină înmulțirea bacteriilor anaerobe. Acest lucru înseamnă că, atunci când voltajul este scăzut, suntem predispuși la infecții. Atunci când voltajul scade, celulele nu-și mai pot îndeplini funcțiile, inclusiv detoxifierea. Astfel, reziduurile se acumulează, oxigenul scade și metabolismul devine ineficient. Microbii, infecțiile sporesc, apar simptomele autoimune, durerile cronice și chiar cancerul.teslatron

La ce ajută terapia electrostatică Teslatron?

Fluxul ionic generat în timpul terapiei electrostatice are efecte benefice asupra întregului organism, în special asupra:

 • circulației sangvine;
 • funcției endocrine;
 • sistemului imunitar;
 • musculaturii și articulațiilor.

Acesta atenuează durerile și inflamațiile și înlătură excesul de radicali liberi,  Contribuie astfel semnificativ la atingerea unui nivel optim al echilibrului acido-bazic. În plus, „dușul de electroni” oferă o stare de bine, alungând stările depresive și astenia.

Terapia electrostatică duce la stimularea circulației sangvine, mai ales la nivelul capilarelor, ceea ce determină purificarea sângelui. Fluxul ionic stimulează și globulele roșii bogate în fier. Efectul de inducție al câmpului electrostatic facilitează alinierea și accelerarea fluxului sangvin, limfatic, precum și a lichidului cefalorahidian.

Aparatul Teslatron generează un câmp electric ce stimulează receptorii senzoriali din piele, care la rândul lor stimulează hipotalamusul și creierul. Rezultatul final constă în influențarea funcționării organismului prin reglarea sistemului nervos autonom (vegetativ). Curentul indus trece prin întregul corp, producând mai multe efecte benefice pentru sănătate.

Cui se adresează terapia electrostatică Teslatron?

Însuși Nikola Tesla a descris într-un articol efectele remarcabile simțite de el și asistentul său. Ei s-au referit la ceea ce au perceput în timpul expunerii la curentul alternativ de voltaj și frecvență înaltă pe durata cercetărilor lor.

Când corpul uman este plasat într-un câmp cu potențial ridicat, fără a fi străbătut de un curent, o cantitate de ioni încărcați negativ se deplasează spre suprafața pielii și sunt induse impulsuri neuronale. În acest fel, corpul uman se calmează și devine stabil. Cercetătorii din laboratoarele japoneze au arătat că amperajele curente constante de la 600 la 12000 Volți duc la activarea metabolismului intern și a sistemului imunitar.

Prin acestea, corpul uman se poate adapta mai bine diferitelor situații. A fi într-un câmp cu potențial ridicat duce la alcalinizarea sângelui și, ca urmare, la detoxifierea totală a corpului. Datorită redistribuirii încărcăturii în membranele celulare, se obține o nutriție mai bună a celulelor, precum și descărcarea lor de toxine și reziduuri. O funcție celulară amplificată este în tandem cu menținerea sănătății totale a corpului și a rezistenței sale împotriva unei eventuale boli. A fi într-un câmp cu potențial ridicat poate contribui, de asemenea, în mod eficient la ameliorarea: cefaleei, constipației, rigidității (articulațiilor rigide), limfedemului și nevralgiei.

Dispozitivul de terapie prin utilizarea potențialului electric transformă tensiunea ridicată în potențial electric (negativ) și, atunci când acesta este trimis prin corp, permite o reajustare a concentrației ionilor pozitivi. Prin restabilirea câmpului electric natural, teslatronul acționează pentru a aduce sângele acid într-o stare alcalină slabă și pentru a atenua simptomele de cefalee, dureri de umeri și constipație.

Terapia electrostatică Teslatron poate fi folosită atât în scop profilactic, pentru fortificarea organismului, cât și ca adjuvant la tratarea următoarelor afecțiuni:

 • teslatronoboseală cronică
  • astenie
  •  sindromul menopauzei
  •  boli ale tractului intestinal
  •  artrită reumatoidă
  •  insomnie
  •  nervozitate
  •  depresie
  •  dureri musculare
  •  boli cardiovasculare
  •  reumatism
  •  ameţeli
  •  vertij
  •  protuzii discale
  •  dureri de cap
  •  spondiloză

Atenție însă! Terapia electrostatică nu înlocuiește tratamentul cu diverse remedii vindecătoare.
Se recomandă urmarea sfaturilor și tratamentului prescrise de medic și urmarea, în paralel, a terapiei electrostatice Teslatron.

Această terapie nu are efecte secundare, însă la începutul tratamentului pacientul poate experimenta simptome de vindecare. acestea se pot manifesta sub forma unor dureri de cap ușoare, senzație de greutate, oboseală, amețeli, vertij, senzație de gură uscată, dureri pasagere în anumite zone ale corpului . Efectele ușor neplăcute care apar în urma detoxifierii sunt doar temporare lucrurile revenind, în scurt timp, la normal.

Se recomandă spălarea feţei cu apă curată după tratament. De asemenea, este binevenit şi un aport de vitamine din fructe şi legume, în special vitamina C.

Se recomandă să se bea câte un pahar cu apă atât înainte, cât și după această terapie.

 

Funcțiile aparatului Teslatron

teslatron

 

Funcția Negative Potential

Câmpul electric de potențial negativ înalt este generat şi răspândit în jurul corpului. Prin interacțiunea acestuia cu câmpul bioenergetic specific corpului uman, apare un câmp electromagnetic stabil, de frecvenţă medie, în jurul întregului corp. Câmpul electric de potențial negativ înalt distruge distribuția de sarcină electrică a corpului ce exista înaintea aplicării lui. Sarcina electrică nouă va circula prin celule şi țesuturi, ceea ce va duce la modificări de natură fizico-chimică şi biologică. Aceasta va avea un efect benefic asupra funcțiilor biologice şi a stării generale a țesuturilor şi organelor. Sistemul nervos parasimpatic este dinamizat/excitat şi astfel tulburările care afectează funcționarea vegetativă a nervilor sunt eliminate. Funcționarea sistemului nervos parasimpatic este astfel reglată şi normalizată. În acest fel sunt tratate: neurastenia, durerile de cap, insomnia s.a. Este generat un flux de ioni negativi cu o concentrație mai mare de 10 milioane ioni/cmc. Efecte: este foarte mult îmbunătățită circulația sangvină, ceea ce conduce la efecte de “desfundare” şi purificare adiacente; este eliminată durerea din diferitele zone ale corpului, având astfel un efect analgezic.

Practic se pune corpul uman într-un câmp electrostatic de potențial negativ ridicat. Acesta generează ioni negativi, care acționează asupra corpului uman astfel:

 • • echilibrează valoarea PH-ului, făcând sângele mai alcalin;
  • crește proporția de calciu;
  •  reduce vâscozitatea și purifică sângele;
  •  activează enzima ATP din membrană celulei;
  •  tonifică nervul vag;
  •  întărește imunitatea;
  •  reglează funcția endocrină;
  •  îndepărtează bacteriile și fungii de la nivelul pielii;
  •  elimină condițiile propice dezvoltării fungilor în corp (Candidă);
  •  stimulează metabolismul;
  •  susține detoxifierea și eliminarea țesutului adipos excesiv;
  •  îndepărtează respirația grea și mirosurile neplăcute ale corpului;
  •  furnizează energia statică necesară organismului uman;
  •  produce efecte de relaxare, similare cu cele induse de prezența în natură (de exemplu, într-o pădure sau lângă o apă curgătoare).

30 de minute de terapie pe această funcție echivalează ca efect cu 5 ore petrecute în pădure!

Funcția IF Potenţial

Câmpul electric de frecvenţă intermediară are o amplitudine de 2800 V vârf-la-vârf şi o frecvenţă de 72 kHz. Dispozitivul aplică micro vibraţii de unde de lumină cu o frecvenţa de 72000 Hz/secundă, ceea ce ridică temperatura corpului cu 1-2 grade, producând un efect aerobic ce arde grăsimea în exces şi face masaj celular.
Verificarea funcționarii corecte în acest mod de lucru se poate face cu un tub fluorescent de folosință casnică. Tubul ţinut în mâna dreaptă a unei persoane care este în afara zonei de influența a câmpului electric IF şi care are celălalt capăt în contact cu pielea utilizatorului trebuie să lumineze.

teslatronFuncția Parţial Pulse

La acest port se conectează creionul electronic pentru electropunctură şi masaj care produce curgerea ionilor de oxigen, foloseşte microcurenţi de voltaj înalt care aduc un flux sporit de electroni şi generează un flux puternic de antioxidanţi (-9000 V). Stimulează local reîntinerind şi vindecând o multitudine de probleme ale pielii.
Se utilizează împreună cu funcțiile HP sau NP. Această funcţie (PP) reduce excitabilitatea nervoasă prin intermediul stimulării cu “microcurenţi de tensiune înaltă”. Această funcţie permite reducerea rapidă a senzațiilor de furnicături, a umflăturilor, a durerii, precum şi a altor senzații neplăcute ce pot apărea în diverse zone ale corpului. Cu “creionul” respectiv se face un suigeneris micro masaj; se poate apăsa sau se pot face mișcări de tip “click”.

Funcția High Potenţial

Sub acțiunea câmpului electrostatic de potențial înalt, întreg corpul utilizatorului va începe să vibreze subtil armonic, ceea ce conduce la eliminarea dezechilibrelor de la nivelul țesuturilor şi organelor, iar capacitatea de autovindecare a ființei este foarte mult îmbunătățită. Celulele corpului sunt activate în mod efectiv într-o manieră specifică, este îmbunătățită conductibilitatea influxurilor nervoase, iar motilitatea gastrointestinală este accelerată, astfel că devine cu uşurinţă posibilă vindecarea constipației cronice.

Se creează un câmp electric de voltaj înalt ce înconjoară corpul, neutralizează excesul de sarcini pozitive, relaxează corpul, restaurează potenţialul membranelor care este esenţial pentru sinteza energiei, permeabilizează corpul şi stimulează metabolismul.

Funcția cu potențial ridicat ajută la stimularea circulației sângelui, la reglarea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sistemului imunitar. Sistemul endocrin este reglat automat atunci când intervențiile micro-electrice sunt aplicate sistemului nervos uman. Aplicarea funcției High Potenţial timp de 30 de minute are un efect similar cu un masaj relaxant timp de 2 ore.

Recomandări pentru terapia cu potenţial înalt Teslatron:

 • Durere de cap
 • Insomnie
 • Dureri osoase și articulare și dureri de spate
 • Constipație cronică
 • Artrită
 • Migrene
 • Osteoporoză
 • Rigiditate musculară și dureri articulare
 • Boli de rinichi
 • Cataractă
 • Astm
 • Hipertensiune arterială
 • Hiperlipidemie
 • Boli coronariene
 • Diabet
 • Bronșită cronică
 • Sechele după accidente vasculare cerebrale
 • Boli gastrointestinale.
 • Sindromul menopauzei
 • Oboseală constantă
 • Stări de slăbiciune
 • Insomnie
 • Pierderea poftei de mâncare
 • Poliartrită reumatoidă
 • Convalescență prelungită
 • Boli geriatrice

 

teslatron

Funcția Moxi Bustion Teslatron

Perna specială cu pietre de jad are un efect încălzitor, stimulează circulația energiei pe meridianele de acupunctură, alină durerile mai ales în zona abdomenului inferior. Indicații: artrită, dureri cronice, probleme digestive, constipație, afecțiuni ginecologice, prevenirea gripei și a răcelii.

Acest aparat este utilizat pe scară largă în Japonia pentru uz casnic. Poate fi folosit inclusiv de copii pentru o creştere sănătoasă. Îmbunătăţeşte calitatea somnului şi ajută persoanele supraponderale să slăbească, fără efecte secundare

Corpul utilizatorului trebuie să fie perfect izolat electric. Aparatul Teslatron va fi pus la minim 20 cm faţă de podea. Întregul echipament plus utilizatorul trebuie să fie la mai mult de 1 metru distanță faţă de orice echipament electric. Utilizatorul va bea înainte de tratament și după acesta câte 250-500 ml apă călduță. Se va intensifica astfel metabolismul organismului în timpul tratamentului. În acest mod se va putea elimina o cât mai mare cantitate de impurități din corp (efect de detoxifiere).

 

Contraindicații:

 • cei care au pacemakers,
 • persoanele care utilizează aparatură de ventilare artificială sau stimulatoare electrice ale cordului,
 • pacienții care au obiecte metalice (tije, șuruburi etc.) în corp.

Mai multe amănunte despre aparatul Teslatron pot fi găsite aici.

Precauții: Cei cu boli cardiovasculare, cei cu hipertensiune şi cei cu diabet vor creşte gradat durata tratamentului, până la maxim 40 minute şi vor monitoriza atent şi constant starea lor de sănătate.

Pentru o programare, contactează-ne, sau utilizează una dintre modalitățile de mai jos!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare