fbpx

Servicii

Vindecare Holistica

DIETOTERAPIA

Constă în adoptarea unui regim alimentar personalizat atât în vederea menținerii stării de sănătate, cât și pentru susținerea organismului pe parcursul tratamentului adecvat afecțiunilor existente.

Știut fiind că suntem ceea ce mâncăm, este foarte important să adoptăm acea dietă care ne ajută cel mai mult să prevenim afecțiunile la care suntem predispuși sau să facem față cât mai bine neajunsurilor generate de suferințele existente, facilitând ameliorarea și recuperarea stării de sănătate. 

REGIM VEGAN

Consta in consumul exclusiv de hrana vegetala

REGIM RAW VEGAN

Consta in consumul exclusiv de hrana vegetala neprelucrata termic sau usor prelucrata la temperaturi mai mici de 40 grade Celsius .

CURA CU 7 SUCURI

Consta in consumul pe parcursul unei zile doar a 7 sucuri de legume proaspat preparate, fara alte alimente

CURA CU 5 SUCURI

Consta in consumul pe parcursul unei zile a 5 sucuri de legume plus masa de pranz vegana.

CURA CU CITRICE

Consta intr-o dieta de 3 zile in care se consuma exclusiv sucuri de citrice si apa.

CURA CU FRUCTE DE SEZON
REGIM YANG

Bazat preponderent pe vegetale şi cereale YANG, regimul alimentar YANG este o alternativasanatoasa la tendinţele actuale de alimentaţie care sunt preponderent YIN. Fara a fi drastic, precum regimul YANG Oshawa care se bazeaza exclusiv pe cateva sortimente de cereale, regimul YANG presupune hranirea cu produse naturale YANG .

REGIM OSHAWA NR.7

Regimul Oshawa nr. 7 este cel mai eficient regim indicat de doctorul George Oshawa, avand efecte de reechilibrare şi vindecare in aproape toate bolile, inclusiv a cancerului. Regimul prevede ca pe o duratade 10 zile sa se consume numai urmatoarele cereale Yang: grau, orez, hrişca şi mei, in orice combinaţie sau proporţie dorim, fierte sau coapte, singurul condiment admis fiind sarea grunjoasa. in cazul unor boli severe se recomanda perioade de regim succesive (mai multe grupe de cate 10 zile), cu o pauza de 3- 5 zile intre doua grupe, in timpul acestor pauze putand fi consumate şi alte alimente, de preferinţa tot yang, usor de digerat, dar foarte nutritive. Regimul se repeta pana cand se obţine efectul dorit, adica eliminarea definitiva a bolii sau a dezechilibrului

POST CU APA

Principalele efecte ale postului sunt acelea de repaus al intregului tub digestiv, de facilitare a unor procese şi schimburi interne, de eliminare a reziduurilor metabolice şi de purificare a intregii fiinţe. Cercetari ştiinţifice recente arata ca postul are inclusiv puternice virtuţi antioxidante.

APIFITOTERAPIA

Constă în administrarea personalizată de remedii pe bază de plante medicinale și produse apicole:

PULBERE DE PLANTE SUBLINGUAL
MACERATE DE PLANTE
MACERATE DE PLANTE
AROMOTERAPIE
PRODUSE APICOLE

PROCEDEE AYURVEDICE DE OLEATIE

SHIRODHARA

o veche terapie ayurvedica de purificare si intinerire, pentru a echilibra sistemul nervos central. Intr-un cadru relaxant, pe o masa din lemn, se picura pe cap in flux continuu ulei încălzit, obtinut prin presare la rece, in care s-au macerat timp de 7 zile plante medicinale adecvate.

OLEAȚIE MASAJ CU SACULET DE PLANTE SI ULEI CALD

un masaj de tonifiere ayurvedic realizat intr-un cadru relaxant, pe o masa din lemn, cu un saculet ce contine plante medicinale. Se aplica ulei încălzit, obtinut prin presare la rece, in care s-au macerat timp de 7 zile plante medicinale adecvate. Este urmat de sudoratie in sauna.

OLEATIE CU COLACEL

Procedeu ayurvedic ce consta in aplicarea locala (pe piept, lombar sau cervical), cu ajutorul colacului, de ulei cald (obtinut prin presare la rece:)) in care s-au macerat timp de 7 zile plante medicinale adecvate.

MASAJ CU GHEE

Intr-un cadru relaxant, pe o masa din lemn, masaj ayurvedic pe tot corpul cu unt clarifiat cald, urmat de sudoratie in sauna.

TERAPIE CU FRECVENTE

LAMPA CU PLASMA PULSATORIE

Plasma Pulsatorie este un aparat bazat pe tehnologiile lui Tesla și puse în practică de doctorul Royal Raymond Rife. Ea acționează prin producerea unor frecvențe care creează armonizări specifice de restructurare și vindecare.

COCONUL TAHIONIC

O nouă formă de terapie propune îmbunătăţirea sănătăţii prin captarea energiei unor microparticule numite tahioni. Tahionii nu vindecă, ci mai degrabă furnizează energie corpului, astfel încât el se va vindeca singur. Energia tahionică este un domeniu nou în România, cu toate că în alte ţări metoda este aplicată cu succes de mai bine de 20 de ani. Practic, infima particulă care-i fascinează pe fizicieni, fiindcă se spune că ar depăşi viteza luminii, a ajuns să stea la baza unei metode revoluţionare de obţinere a sănătăţii, acţionand asupra minţii şi trupului, restabilind echilibrul organismului si favorizand procesele de vindecare.

PSIHOTERAPIE

Eliminarea sau ușurarea diverselor tulburări și suferințe de natură psiho-mentală , psiho-socială, psiho-somatică prin alchimizarea emotiilor negative si solutionarea conflictelor interioare.

PSIHOTERAPIE

Eliminarea sau ușurarea diverselor tulburări și suferințe de natură psiho-mentală , psiho-socială, psiho-somatică prin alchimizarea emotiilor negative si solutionarea conflictelor interioare.

CALATORIA
LINIA VIETII

EFT: Emotional Freedom Technique sau presopunctura emotionala combina stimularea prin batere usoara a punctelor ce constituiecapete de meridiane energetice , cu elemente de stimulare a emisferelor cerebrale si cu afirmatii foarte specifice, in timp ce ne indreptam atentia catre senzatii fizice de disconfort, amintiri, emotii, diferite adictii, pofte, etc.

TERAPIA IERTARII
TERAPII MOTIVATIONALE

Terapii alternative

YOGA TERAPEUTICA

Cu o ghidare competenta se executa exercitii fizice si respiratorii simple menite sa ne ajute in ameliorarea dezechilibrelor din corp, linistirea mintii, recapatarea mobilitatii, revitalizare, regenerare, eliminarea stresurilor, relaxare.

EXERCITII DE RELAXARE
EXERCITII DE RESPIRATIE
EXERCITII DE MEDITATIE

Masaj

MASAJ TERAPEUTIC

REFLEXOTERAPIE

Masajul reflexogen la nivelul picioarelor realizeaza stimularea la distanta a tuturor organelor, influentand benefic functionarea tuturor sistemelor si aparatelor organismului.

OSTEOPRAXIE

prin manevre ce implica manipularea scheletului, a muschilor, a ligamentelor, a tesuturilor moi, terapeutul urmareste restabilirea unei posturi corecte, a mobilitatii articulatiilor, diminuarea durerilor, functionarea corecta a organelor interne

MASAJUL TERAPEUTIC DE RECUPERARE

Se realizeaza pe zone tensionate pentru a ameliora simptomele aparute si are ca scop favorizarea proceselor de vindecare si de recuperare functionala.

DRENAJ LIMFATIC

SALINA TERAPEUTICA

Aerosolii salini sunt micro – particule care sunt inhalate pe nas si pe gura de catre pacient si care ajung in caile respiratorii superioare (cavitatea bucala, cavitatile nazale si faringe) sau cele inferioare (laringe, bronhii, bronhiole, alveole pulmonare) – unde dezinfecteaza mucoasele, elimina toxinele, refac elasticitatea membranelor celulelor si reduc micro-organismele iritante. in plus, efectul sarii include si activarea miscarii ciliare (miscarea cililor vibratili de la nivelul celulelor epiteliale respiratorii, ce ajuta la mobilizarea mai usoara a secret

.

SAUNA TERAPEUTICA

Pe langa faptul ca induce o stare de relaxare profunda, sauna are efecte terapeutice dovedite. S-a demonstrat ca reduce inflamaţia mucoasei respiratorii, ca atenueaza durerile de la nivelul articulatiilor si ca imbunatateste metabolismul. Sauna este inclusa in primele cinci metode de detoxifiere, fiind frecvent recomandata de medici. Caldura determina transpiratia abundenta si, totodata, deschide porii pentru eliminarea reziduurilor din corp.

Sauna este contraindicata persoanelor care sufera de afectiuni cardiace si circulatorii grave, de boli renale si hepatice. De asemenea, trebuie evitata in caz de epilepsie, de infecţii cutanate, de tumori sau de boli inflamatorii. Nici femeile insarcinate nu trebuie sa se hazardeze sa mearga la sauna, deoarece isi pot pune sarcina in pericol.

Consulta medicul

Nu stii inca ce tip de terapie sa urmezi? 

Medicina holistica are la baza un sistem foarte complex, iar Ayurveda nu face exceptie. Fiindca se bazeaza pe cunoasterea profunda a organismului, va da cele mai bune rezultate in urma unui tratament personalizat.

Afla direct de la specialistul nostru, doctorul Catalin LUCA, ce tip de investigații trebuie să faci și ce terapii sunt potrivite nevoilor tale. Trebuie doar să completezi formularul de mai jos, și vei primi răspunsul pe adresa de e-mail furnizata.