Shortcodes

Video

Slider

Progress Bars

Graphic Design 85%
HTML5 & CSS3 50%
Web Design 45%
WordPress 70%

Counters

0
Success Stories
0
Countries Visited
0
Relax Sessions

Prices

Basic

Full Body Massage

$49.95
Enjoy an introductory one hour full body massage in any modality.
Book Now
Special Offer
Professional

Aromatherapy

$95.00
By adding one of our essential oil blends to any massage session.
Book Now
Exclusive

Hot Stone Massage

$65.45
Hot stones are used as part of the massage application.
Book Now
Testimonials

Our Happy Clients

Testimonial Viorica Popescu: 40 de zile de post cu apă la Ananda Clinic, în dialog cu dr Cătălin Luca:

„ … acel 2019 când toți medicii îmi spuneau că mai am de trăit doar 6 luni… maxim, asta era maxim. Am venit în clinică… am intrat în birou, erai într-o reuniune, dar eu am intrat ca tancul și am zis: 40 de zile de post. Și atât. Deci eu am venit cu intenția să scap de cancer mamar, aveam tumoare mamară invazivă și nu aveam nici o speranță…Chiar unul din cei mai buni medici chirurgi din București mi-a spus că chiar dacă mi s-ar fi făcut operație, Dumnezeu dă, Dumnezeu știe… Și am venit la tine într-o stare de disperare. Totuși credeam că Dumnezeu o să mă ajute. Mi-a fost foarte greu pentru că pe lângă tumoare mai aveam și hipertensiune și aveam și diabet zaharat…mai erau multe, multe, de toate… Undeva mai era și pe coloană câte ceva.
Vreau să subliniez că era foarte necesară prezența lui Cătălin și cu mine și cu soțul. Adică nu aș fi reușit dacă nu ar fi fost Cătălin lângă mine, dacă nu aș fi făcut acele proceduri în clinică, dacă nu aș fi avut acei psihologi lângă mine. Adică a fost un tratament foarte complex, cum zic eu acuma, am făcut o universitate în clinică, am învățat să îmi ascult trupul, am învățat multe, mi-am schimbat atitudinea fată de boală, față de viață, față de tot ce mă înconjoară, dar a fost indispensabil ca să fiu sub supravegherea unui medic.”

Vizionează întreaga relatare mai jos:

Viorica Popescu

Catherine: Cum aş putea să rezum călătoria extraordinară pe care am făcut-o graţie echipei de terapeuţi şi a terapiilor care se realizează în cadrul acestui centru!? Astăzi nu mai iau niciun medicament, am slăbit 17 kg (deşi aceasta nu era pentru mine un ţel). Corpul meu a devenit mai suplu, mai ales la nivelul coloanei vertebrale, nu mai am dureri aproape deloc, mi-am schimbat total modul în care mă hrănesc şi mi-am îmbunătăţit igiena de viaţă.
De asemenea mi-am regăsit bucuria fantastică de a trăi!
În încheiere iată ce cuvinte rezumă cel mai bine ceea ce gândesc despre clinică şi care, în viziunea mea, reprezintă cheia succesului său: Un stagiu terapeutic în cadrul centrului Ananda Clinic este o îmbăiere în Iubire şi Bucurie în care vă scufundaţi şi din care ieşiţi plini de viaţă!

Catherine

Catherine

Action

Spa & Wellness

Gift Cards

Buy Now

Map

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare

    Ananda Clinic © 2022. Toate drepturile rezervate