Sponsorizări

Asociația UNIVERSUL ANANDA s-a născut din dorința de a putea veni în întâmpinarea nevoii de proiecte care să promoveze educația și sănătatea, sub diversele sale aspecte, să ajute oamenii să prevină apariția problemelor de sănătate, să amelioreze și să elimine afecțiunile cu care se confruntă, să învețe să își gestioneze cu ușurință  emoțiile, stresurile, relațiile în diverse etape de pe parcursul vieții, să se reconecteze cu ei înșiși și să facă parte dintr-o comunitate unită de aceeași viziune, în care oamenii  se susțin reciproc și devin  modele de transformare  pentru ceilalți.

Ne propunem organizarea de proiecte și activități, informări, ateliere, cursuri, tabere în care să ghidăm punerea în practică într-un mod simplu și eficient a principiilor ce guvernează fluxul vieții, ajutând la dobândirea de noi aptitudini care să confere o viață echilibrată și fericită atât la nivel personal cât și la nivel social.

Există trei modalități prin care puteți contribui efectiv la demersurile noastre.

Prima modalitate este trimiterea unei sume, la latitudinea dvs, direct în contul asociației noastre: Asociatia Universul Ananda, CIF 44445850, Adresa: loc Ciofliceni, Str Serban Cantacuzino nr 16, jud Ilfov. Cont Iban: RO95INGB0000999911651520

Vă rugăm să menționați „Donație” la detaliile transferului bancar.

A doua modalitate se adresează persoanelor juridice și constă în direcționarea către asociația noastră a unei părți din impozit prin intermediul unui contract de sponsorizare (pe care îl puteți încheia contactându-ne la adresa de mail [email protected]).

A treia modalitate se adresează persoanelor fizice și constă în completarea unui formular care redirecționează către asociația noastră o parte din impozitul pe salariu. Dacă în anul recent încheiat ați fost angajat, atunci ați achitat și impozit pe salariu. Dacă doriți să sprijiniți activitatea noastră, completând formularul 230, statul român va redirecționa către noi 3.5% din impozitul achitat de dvs. anul trecut.

Formularul 230 se poate completa online la link-ul următor:  https://formular230.ro/asociatia-universul-ananda

Formularul completat  va fi primit pe emailul dvs personal și apoi vă rugăm să îl trimiteți la adresa de mail [email protected] și noi îl vom depune mai departe.

Vă mulțumim pentru implicare și ne bucurăm să facem bine împreună!

Să facem bine împreună!

Mulțumim!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare