O zi de răsfăț la centrul holistic Ananda Clinic de la Snagov

Atunci cînd am primit invitația de la Ananda Clinic de a petrece o zi în centrul lor, am considerat-o o provocare de a încerca terapii și experiențe noi.

Sunt adepta unei abordări holistice a sănătății prin care programele de terapie se adresează nu doar părților suferinde, ci tuturor structurilor ființei, obținând astfel efecte sinergice, multiple și eficiente.

Corpul, mintea și emoțiile noastre sunt permanent interconectate. Atunci când influențăm prin terapie una dintre aceste părți ale ființei noastre.

Yoga

Am început ziua cu o ședința de yoga, prima mea experiență de acest fel. Am practicat câteva exerciții yoga de încălzire pentru începători. Nu am reușit să execut corect toate aceste exerciții, dar le-am reținut și am continuat să le practic singură acasă.

Terapia cu energie tahionică

După o ședință de consiliere terapeutică, m-am bucurat de mai multe terapii pe care nu le-am încercat pînă acum. Am început cu terapia cu energie tahionică.

Printre elementele impregnate cu energie tahionică , cel mai performant dispozitiv creat până acum este Coconul Tahionic. Acesta este unul dintre instrumentele cele mai eficiente pentru echilibrarea corpului, a minții și a spiritului. Reduce considerabil stresul deoarece armonizează corpul emoțional. Prin utilizarea coconului, blocajele existente la toate nivelele ființei pot fi dizolvate gradat și fără tensiuni.

Terapia cu plasma pulsatorie

Energia radiată de tubul de plasmă, prin intermediul undelor scalare, este una naturală și complet compatibilă cu bio-energia corpului omenesc și a celorlalte ființe, influențând pozitiv inclusiv ADN-ul.

Lampa pulsatorie acționează prin generarea de frecvente care stimulează detoxifierea organismului, regenerarea celulară, armonizarea globală.

Salinoterapie

Terapia în salină, sau salinoterapia, este un remediu natural pentru întreaga familie, fiind recomandată atât în scop preventiv, pentru purificarea căilor respiratorii, cât şi curativ.

În plus, ionii negativi emanați în ambianță susțin procesul de detoxifiere al organismului și ajută foarte eficient sistemul imunitar.

Această terapie are numeroase beneficii, de aceea este recomandată pentru afecțiuni precum: alergii, sinuzite, bronșite, astm, ameliorarea simptomelor după traumatisme toracice, oboseală cronică.

Ananda Clinic

Dr Cătălin Luca, specialist în terapii alternative, a fondat împreună cu colegii lui (medici, psihologi, terapeuți) centrul Ananda Clinic în urmă cu aproximativ 3 ani din dorința de a veni în ajutorul oamenilor prin intermediul plantelor.

Toți specialiștii din cadrul acestui centru formează o mare familie, iar ceea ce îi leagă este dragostea pentru oameni și natură. Scopul acestui centru este acela de a ajuta oamenii să se transforme benefic, să vindece cauza reală a problemei de sănătate.

În cadrul centrului, poți beneficia de consiliere terapeutică oferită de Dr. Cătălin Luca, specialist Ayurveda cu o vastă experiență în domeniu, meniu vegetarian, meditații, consiliere psihologică.

Terapii alternative oferite: oleație la nivelul capului, oleație cu săculeț, oleație cu colăcel, bioelectroterapie – terapia DDS, plasmă pulsatorie, osteopraxie, coconul tahionic, bioptron, reflexoterapie, detox prin baie de ozon, saună și salină.

Partenerii proiectului ‘’Zile de răsfăț’’ au fost: Freeways, Ayurmed, Sublimme, Ambrozia.

Alina Savu

Citește articolul original aici.

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare