Am ales un tratament naturist pentru un carcinom mamar la dl dr Cătălin Luca şi echipa dlui.

În tratament sunt de patru ani şi cunosc stilul de lucru al dlui dr CL şi m-am bucurat foarte mult când am auzit că a deschis clinică, şi am venit cu o încredere enormă, ştiam că va fi bine, am venit cu inimă deschisă şi mă bucur pentru acest lucru.

Aici am fost întâmpinată cu foarte multă căldură, bunătate, linişte, pace, iubire, armonie, din momentul în care am trecut pragul acestei clădiri am simţit că aici va fi bine, îmi doream să se întâmple o minune, acel sân umflat să dea înapoi şi să se vadă o îmbunătăţire.

Sunt bucuroasă încă o dată că am venit pentru că în mintea şi sufletul meu minunea într-adevăr s-a produs, sânul a dat înapoi, rezultatele sunt extraordinare, mă simt eliberată atât fizic cât şi psihic, sunt convinsă că voi continua munca şi după plecarea de aici şi rezultatele nu vor întârzia să apară.

Să mă întorc un pic la momentul venirii, am intrat într-o clădire foarte frumoasă, modernă, curată, cu tot ceea ce trebuie unui om să se simtă bine într-o perioadă de timp. Aici am stat 14 zile, timp în care am urmat medicaţia prescrisă de dl dr, am avut un regim alimentar bazat pe 7 sucuri pe zi şi am avut 11 zile de sucuri şi apoi mâncarea introdusă treptat, şi terapiile care sunt variate. Acestea au fost ceva nou pentru mine pentru că nu cunoşteam şi nu am prea multe cunoştinţe despre medicină ayurveda, şi încă de la prima terapie am simţit cum mă relaxez, acel om.. un arc cum am fost la venire a dispărut, am putut să mă relaxez, să dorm foarte bine, să zâmbesc, să merg pe stradă şi să mă impresioneze şi emoţioneze un mugure apărut pe o creangă, un om care mi-a spus bună ziua, am devenit acel om sensibil pe care îl ştiam odată din copilărie şi din tinereţea mea, şi aceasta doar după primele zile de terapie aici.

Terapiile m-au ajutat nu numai pe plan psihic ci am simţit o relaxare şi îmbunatăţirii a funcţionării mele ca şi persoană fizică, picioarele nu au mai fost umflate, apăsarea pe stomac ficat nu am mai simţit-o şi multe multe alte simptome care au dispărut.

Personalul cu care m-am întâlnit, după 14 zile am senzaţia că aparţin acestui grup, acestei familii care este aici, i-am simţit foarte apropiată de mine, foarte săritori, niciodată nu au arătat că sunt obosiţi sau că au altceva de făcut, au lăsat totul pentru a mă ajuta atunci când am avut nevoie, pentru a mă întâmpina în problemele şi neliniştile mele, între două pauze, un cuvânt bun, o privire bună, un gest bun, le-am simţit permanent şi pe această cale nu am decât cuvinte de laudă şi de mulţumire pentru tot ce a fost şi a reprezentat această perioadă pentru mine.

Mi-aş dori din tot sufletul ca aceste cuvinte ale mele să ajungă la cât mai multă lume, la cât mai multă lume cu probleme, să înţeleagă că aici este o şansă de nedescris pentru a-ţi recupera sănătatea şi pentru a înţelege poate un nou mod de viaţă care înseamnă într-adevăr viaţa.

Vă mulţumesc!

A. G.
9.03.2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare