Mă numesc C C și pot să spun că într-adevăr simt diferența față de cum am ajuns aici și cum plec. Am stat 7 zile, am avut parte de multe terapii la care m-am simțit foarte bine.

Am venit pentru a face o schimbare și să tratez afecțiuni legate de fiere, de duoden dar si partea mentala și frica.

Aici m-am simțit foarte bine, m-am simțit foarte bine tratată, atenția asupra pacientului este foarte bună, condițiile, terapiile, toate au fost excelente.

Cu regimul m-am acomodat imediat, am fost întrebată dacă pot consuma anumite alimente sau dacă e necesar să se schimbe ceva.

Echipa a fost wow…nu am cuvinte…pur și simplu nu am cuvinte. Toata lumea este atrăgătoare, înțelegătoare, plăcuta… nu am cuvinte.

Plec de aici cu multe lucruri noi, lucruri pe care nu le știam și de care nu îmi dădeam seama că ne fac bine. Toate lucrurile au fost bine venite, am avut ce învăța și voi ține cont de ele și voi urmării și acasă sa continui. Tot ce am văzut și am făcut aici au fost noi și numai de bine, am avut ce să învăț și totul este bine. Mă simt eu schimbată doar după câteva zile, aici totul e o armonie, e o veselie aici, nu am văzut oameni triști sau certându-se, totul e un zâmbet aici, voi toți zâmbiți aici, chiar dacă ești cum am venit eu.. tristă și abătută și îngândurată… voi doar prin zâmbetul de pe fața voastră faceți omul să zâmbească, prin căldura pe care o transmiteți și care mie mi-a făcut foarte bine și mi-a ridicat moralul.

Vă mulțumesc tare mult, îmi pare bine că ne-am cunoscut și cu Doamne ajută să fie totul bine.

Cu siguranță voi fi întrebată și voi spune tuturor celor care pot și au nevoie să ajungă aici căci cu siguranță or să vadă o schimbare înspre bine și nu le va părea rău, și cu siguranță multe persoane, cum am fost și eu nu cunosc lucrurile pe care voi le faceți și mie mi-au făcut bine. Nu cred ca va veni cineva care să plece dezamăgit ci din contra va pleca cu lucruri frumoase, noi si se vor simții cel puțin la fel de bine ca mine.

Mulțumesc întregii echipe, la toată lumea și tuturor care au fost alături de mine chiar și cu un zâmbet.

 

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare