Am venit în acest centru pentru că am o tumoră pelvină și o obezitate de gradul 3, dar am venit de fapt pentru liniștea mea interioară. Am vrut să găsesc un loc în care pot să mă regăsesc pe mine și să pot să ajung la eul meu personal și la Sinele Divin, și acest loc mi-a oferit… deși am stat doar 5 zile, consider că e necesar să stăm măcar 7 sau 10 zile să poți asimila informația pe care o primești, ceea ce mi-a plăcut foarte mult aici pentru că am primit informație foarte multă de la toate persoanele și a fost un mediu foarte profesionist.

Mi-au plăcut foarte mult toate procedurile, în special DDS-ul care m-a revigorat total. Plec de aici mulțumită și cu gândul că o să mă întorc, cred că îmi voi rezerva câteva zile de concediu să revin aici și o să îmi trimit și soțul să înțeleagă ce am făcut eu aici, pentru binele lui.. o să îl pregătesc să aibe mintea deschisă să vină aici.

Nu aș putea să spun că ar trebui îmbunătățit ceva aici pentru că nu am cunoștințele în acest domeniu însa pentru mine a fost pe sufletul meu. Am găsit persoane care au fost pe sufletul meu, deși cu vibrații diferite. Dar informația pe care am primit-o, starea pe care am avut-o, am fost și conștiincioasă e adevărat, că ceea ce mi s-a spus am făcut, și cred că acesta este un lucru foarte important să urmezi pași care ți-se spun, să te lași liber efectiv pe mâna profesioniștilor, și să urmezi pași cu mintea deschisă și încredere în Dumnezeu. Și cred că lucrul acesta m-a ajutat, cred că dacă stăteam 7 zile măcar deja plecam cu o bază foarte solidă de aici, adică cel puțin mă regăseam mai bine, dar oricum e bine și așa.

Mi-a fost foarte bine în cură de sucuri, nu am avut probleme, ba chiar am început să simt foame când am trecut pe mâncare, cred că dacă rămâneam pe sucuri până la sfârșit nu cred că aveam probleme. Nu mi-a fost foame, am băut apă multă, a fost foarte bine. Remediile la fel, foarte bine cu ele, puțin mai greu cu plantulele la început dar apoi foarte bine și chiar cred că simt nevoia să le iau căci am coborât astăzi de dimineață la 6.30 să îmi iau ultima linguriță de plăntuțe că.. am simțit nevoia.

Condițiile foarte bune, mi-au plăcut foarte mult, ca într-un hotel, a fost perfect.

Plec de aici cu încredere că o să reușesc ceea ce mi-am propus să fac mai ales pe partea spirituală,… îmi pierdusem puțin legătura cu Dumnezeu și cred că o să reușesc. Și mai plec cu gândul că am pe cine să sun, am cu cine să vorbesc, că am pe cineva, că este o familie spirituală unde pot să mă întorc și acesta este un lucru foarte, foarte important. Este important să ai prieteni, să faci parte dintr-o comunitate în care poți să vorbești liber, și aici am simțit că pot să vorbesc liber și asta mi-a prins foarte bine.

Aș recomanda tot ceea ce este aici cu grijă, pentru că aș vrea să vină persoane care sunt deschise măcar puțin pentru că dacă vin persoane care sunt închise pot afecta echilibrul și asta simt… că trebuie să vină persoane deschise, aceasta dacă vor să cunoască mai mult, dar dacă sunt persoane care vor doar să facă o detoxifiere sau procedurile în sine aș recomanda pentru că se poate veni ca un fel de concediu. Dacă vrei doar un pic de timp liber cu tine este și pădurea aproape, poți să ți-l acorzi, să te deconectezi, și să te relaxezi spiritual și fizic.

C. F.

8.08.2020

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare