Am venit în clinica aceasta pot să spun că nu din propria inițiativă ci a surorii mele dar nu regret absolut deloc. Am venit pentru o insomnie care s-a cronicizat în timp și la care chiar nu știam cum să îi mai fac față și am venit sceptică, mai îndoită dar nu pot să spun că plec la fel, ba din contră recomand la toată lumea care poate și de fapt trebuie să poți când ești nevoit, să facă această cură de detoxifiere care este formidabilă, pe care acasă nu o faci în stilul acesta sub nici o formă. Cât ai zice că ești de corect și o respecți… nu este adevărat. Aici este mediul, este ambiantă, este personalul care reușește să îți inducă o stare care după două zile nu te mai recunoști, pur și simplu ești alt om. Problemele se rezolvă una câte una.

Terapiile sunt formidabile pentru orice organism chiar și pentru un organism sănătos deși nu știu dacă este cineva sănătos în ziua de asta, cred că toată lumea are nevoie. Nu mai vorbesc de cura cu sucuri care este formidabilă și detoxifică tot organismul dar și cura cu plante.

Un alt câștig este acela că aici am învățat atât de multe în ceea ce mă privește, încât sunt mai îmbogățită și aplicând în continuare ceea ce am învățat aici, sunt convinsă că voi avea viața mai liniștită și mai lejeră. Nu pot să spun acum că dorm, dar organismul își intră într-un normal, e un restart pe care l-am dat și cu ajutorul acestor terapii, cu ajutorul personalului care este de foarte bună calitate și în momentul în care ți se răspunde cu drag la orice lucru simți cum îți intră în suflet.

Permiteți-vă să vă detoxifiați, permiteți-vă să scoateți, nu bolile, ci elementele care au participat la aceste boli.

Boala în sine vine din anumite motive și dacă noi facem tot ce se poate, ea și trece.

Acum după 12 zile, față de când am venit, sunt schimbată total și sper să mă țină starea aceasta și mă va ține sigur pentru că am învățat mult prea multe lucruri pe care cu siguranță le voi aplica. Pentru că mi-au făcut bine. Eu făceam și înainte alte terapii, dar le făceam haotic și nu își atingeau scopul. Aici este cu totul altceva, le faci într-un mediu care îți asigură siguranța în tot și în toate și este mare lucru, le faci cu personal autorizat în tot și în toate, și puțin câte puțin problemele dispar și pleci alt om, într-adevăr schimbat, în primul rând îți schimbi optica de viață, îți schimb atitudinea față de viață, atitudinea față de cei din jur, deci când am spus schimbarea am spus totală, și recomand tuturor să încerce să facă aceste terapii, nu să ajungă să fie foarte bolnavi. Aici sunt într-adevăr și oameni cu probleme mult mai grave dar care am văzut că sunt optimiști și vor trece peste probleme.

Nu zic că este un capăt de țară Doamne ferește, fiecare își găsește locul lui dar o astfel de terapie vine și îți schimbă în primul rând concepția despre a trăi într-o societate care din păcate îți oferă mult prea mult stres, agitație și de ce? Unde ajungem? Să fim bolnavi, suntem o țară bolnavă.

Punem să ne găsim remedii, terapii care să ne ajute iar aici este o oază de liniște și de lumină.

Vizavi de ședințele de psihoterapie regret că nu am mai fost până acum pentru că aveam impresia că mentalul meu este suficient de puternic să îl înving dar am ajuns la concluzia că nu, cineva trebuie să scoată din mine și s-a reușit aici destul de mult față de cum mă recunosc eu, pentru că întotdeauna am ținut lucrurile în mine, ascunse și acestea au contribuit.

Mulțumesc!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare