Am venit pentru un cancer de pancreas și sunt foarte mulțumit de această clinică, la modul că are un program foarte încărcat și foarte bine structurat care dă rezultate. La mine cel puțin a dat rezultate, cu masaj cu ulei, cu saună, cu salină, cu băi de ozon, cu yoga terapeutică și foarte foarte multe lucruri de care sunt foarte încântat plus personalul care este foarte amabil. Sunt super fericit că plec sănătos, am venit cum am venit, în patru pioneze și acum plec foarte bine. Condițiile sunt foarte bune, mâncarea foarte bună, de nota 10 plus.

Profesorii de yoga sunt foarte bine pregătiți și au un bagaj de informații care ne lasă pur și simplu uluiți și de care majoritatea oamenilor nu au habar.

Diferența față de când am venit în primul și în primul rând este foarte mare mai ales în plan spiritual, care pe mine cel puțin m-a impresionat foarte mult, pentru că această clinică are o bază foarte solidă în acest plan și plecând de aici urmează și celelalte, dar se pleacă foarte mult de la planul spiritual. Ce înseamnă aceasta, e acea rugăciune, acea iertare pe care e necesar să ți-o ceri față de greșelile pe care le-am făcut, tehnica iertării, codul vindecării sunt foarte încântat de aceste informații… sunt foarte bine informați acești oameni.

Am venit cu acest cancer de pancreas, eram galben și de la ficat și după 16 zile plec foarte bine, cu un tonus foarte bun, mult mai sănătos și cu o mare încredere în mine.

Mesajul meu pentru cei care vor să vină este acela că dacă vor ajunge să vină va fi ca și când vorba aceea… le-a pus Dumnezeu mâna în cap… așa într-un cuvânt. Le recomand să vină la acest centru.

Mulțumesc!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare