Mă numesc Éva, am 21 ani.

Timp de 3 ani am avut diferite probleme digestive: disconfort abdominal, lipsa poftei de mâncare, balonare, dureri abdominale. Medicii, după o grămadă de analize, mi-au spus că problema este o inflamație cronică a intestinului. Dorind să mă vindec, am încercat tot felul de diete, dar situația doar s-a agravat. După fiecare încercare, am simțit un stres și disperare enormă. Am slăbit 10 kg în 3 luni și mi-a fost frică să mănânc orice.

Am rămas 2 luni în Ananda Clinic. Cuvintele nu mi se par suficient de bune să descriu farmecul clinicii și devotamentul, bunăvoința oamenilor. Deja din primul moment am simțit faptul că locul acesta este foarte special. Ca și cum s-ar afla în afara timpului, nu mai simțeam stresul și presiunea zilelor cotidiene. Cunoştinţele medicale și psihologice, tratamentele extraordinare de masaj, tratamentele naturiste, mâncarea gustoasă și hrănitoare, armonia și atmosfera familială: toate acestea au contribuit la vindecare mea.

 

Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul, grija și încurajarea, sunt mereu recunoscătoare pentru tot ce am primit și am învățat. Ananda Clinic, fiind locul miracolelor, și oamenii de acolo vor rămâne pentru totdeauna un loc special în inima mea.

În două luni după plecarea de la clinică am reuşit să mă vitalizez, să mă împlinesc cu 10 kg ceea ce m-a bucurat foarte mult. Sunt mult mai fericită şi am o viaţă normal şi sănătoasă acum.

Éva, 21 ani

 

20.09.2019 – 20.11.2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare