Bună, sunt C, astăzi este joi, 4 aprilie 2019, sunt aici de 7 zile, am fost foarte impresionată de personal, toate fetele sunt foarte drăguţe şi foarte deschise şi foarte… pe un nivel spiritual avansat… mai înalt. Mi-a plăcut deschiderea lor către oameni.

Am întâlnit terapii pe care nu le ştiam, de care nu auzisem şi aici le-am încercat şi anume oleaţia, masajul cu săculeţ. este un masaj cu un săculeţ cu plante care au stat la macerat în ulei şi după acest masaj pur şi simplu te relaxezi şi te apucă somnul, ca şi noutate, în rest masaj de relaxare şi reflexoterapie mai făcusem, dar bineînţeles că aici m-am bucurat de ele şi au fost foarte bine făcute.

Programul de tratament este foarte bine structurat şi avem câte un pahar de suc fresh, depinde cu ce afecţiune vine fiecare. Pe mine m-a ajutat foarte mult pentru că am slăbit, am venit cu 86 kg şi azi după 7 zile am 82, deci am slăbit 4 kg, am mai beneficiat de două terapii de care auzisem, dar pe care nu le făcusem şi anume cromoterapie pentru un nodul pe care îl am la un sân şi o terapie cu frecvenţe.

Mai este o terapie cu coconul tahionic care este un dispozitiv cu benzi şi discuri în care te îmbracă şi pe meridiane şi circuitele energetice şi pur şi simplu te echilibrează, te linişteşte şi te revitalizează.

Mai este o salină în care facem exerciţii de yoga şi de respiraţie şi m-am simţit foarte bine şi acolo şi, de asemenea am avut întâlniri de psihoterapie unde am făcut meditaţii şi tehnici specifice pe care o să vă las să le descoperiţi.

La revedere, I. C.

4 aprilie 2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare