Prima dată când vin la clinică, am auzit târziu, dar a fost o prietenă de-a mea, şi a fost aşa de încântată că la… nu ştiu dacă a trecut o săptămână şi am venit pentru 12 zile.

Am probleme cu tensiunea, cu diabetul, un pic cu greutatea, glicemia foarte mare, 170 a fost la ultimul control în ianuarie. Din prima zi am trecut pe dieta cu plante şi sucuri, şi la prânz o masă de legume – supă şi atât.

Nu am crezut niciodată că se poate să bei sucuri şi să nu îţi fie foame, dar niciodată în acest interval nu mi-a fost foame, între supa de azi, supa de mâine, supa de poimâine. Nici o tentaţie.. absolut nimic.

Tratamentele împărţite pe parcursul zilei foarte elegant, să nu fii stresat să nu te aglomerezi, să nu te oboseşti, fiecare ajutat unde nu putea, să facă mai puţin, să se odihnească un pic, adică nici un exerciţiu nu trebuia să te forţeze.

Toată lumea foarte zâmbitoare, ceea ce creează o stare de linişte, de calm, de încredere. Absolut… dai bună dimineaţa îţi zâmbeşte, întrebi.. nu ştiu.. cât e ceasul îţi zâmbeşte, ce procedură am… îţi zâmbeşte. E un lucru foarte bun pentru psihic.

Toate procedurile m-au ajutat, o parte din medicamentele pe care le luăm înainte nu le mai iau, glicemia este aproape de normal, 123, de la 170, în doar 11 zile.

Am recomandat, am mai adus pe cineva, mai sunt 2 persoane care vor să vină auzindu-ne pe noi cum ne-am simţit aici, cum e personalul, cum e tratamentul, cum e spaţiul în care locuim, absolut minunat, pădurea e peste drum, deci un aer foarte pur care ajută enorm, linişte şi linişte şi foarte multă atenţie din partea personalului.

Pe parcursul zilelor nimic nu mi s-a părut că ar trebui făcut un pic altfel, nu am nimic de adăugat.

Vom reveni.. să facem din nou o cură de plante, de sucuri, de procedurile care se fac pentru fiecare în funcţie de problemele fiecăruia şi după cum ne va indica dl doctor căruia îi mulţumim şi cu mare încredere vom face tot ceea ce ne va spune…

Cu mult drag, I. L., 63 ani

30 martie 2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare