Katharina

Katharina (din Danemarca)

Extras din mărturia ei:

Am venit pentru prima dată să vizitez Ananda Clinic și a fost o experiență extraordinară.

Am venit aici nu pentru tratamente fizice mari, pentru că aș fi avut probleme mari la nivel fizic, ci pentru că simțeam că trebuie să vindec unele lucruri din interiorul meu, pentru a schimba unele tipare … pentru a depăși unele lucruri.

Mediul este foarte cald și inteligent in același timp, si suntem ajutați să găsim calea de a crește și am găsit-o ca fiind destul de specială și unică, și că funcționează la toate nivelele.

Astfel există lucruri care funcționează în corpul fizic, lucruri care funcționează la nivel mental, care funcționează la nivelul unde vrem să găsim sens în viața noastră.

Am experimentat că obținerea impulsului la toate aceste niveluri în același timp, a avut de fapt un impact mare…

Combinația de tratamente ayurvedice împreună cu munca emoțională, psihoterapia împreună cu aceste mașini magice, m-au făcut să simt cum unele lucruri se schimbă în interiorul meu.

 

Vezi întreaga mărturie cu subtitrare în română sau engleză (apasă butonul roșu din centru pentru a porni redarea video, apoi butonul CC din dreapta jos pt a activa subtitrările și în final alege subtitrarea dorită din butonul de setări, tot din dreapta jos:

 

Vezi întreaga mărturie fără subtitrare, în limba engleză:

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare