Sunt I. L. și am venit aici ca să mă fac bine deoarece am trecut printr-o perioadă grea și am avut nevoie de un fel de resuscitare și ea aici s-a produs, gradat, armonios, frumos, am primit remedii naturale deosebite, am primit sucurile pe care le-am simțit ca fiind foarte pure, am învățat să mănânc mai rar și mai conștient, lucru care acasă obișnuiam să-l sar, hrana a fost atât cât a trebuit și hrănitoare, cât despre personalul acestui centru nu am decât cuvinte de laudă, de apreciere, deoarece fiecare dintre cei de aici, care au grijă de noi s-au aplecat asupra noastră au fost foarte apropiați și foarte deschiși să ne îndeplinească tot ceea ce era necesar ca să învățăm să avansăm și să înțelegem, ne-au răspuns la întrebări, au lucrat cu noi, s-a creat un unison și atunci toată lumea a beneficiat de acest unison în fiecare zi.

Toată lumea este foarte interesată să ne învețe, că noi atunci când mergem acasă să repetăm și să continuăm până când ne facem bine. Toată lumea spune aici că am pornit pe un drum, că am început o viață nouă, și toate modalitățile de aici ne ajută în acest sens.

Energia tahionilor o simt mai bine, nu pot să-mi explic, dar o simt că lucrează în ființa mea, și o să urmăresc să îmi procur niște tahioni pentru că am simțit pe pielea mea că mă ajută. Aparatul cu frecvențe l-am mai folosit și înainte de a veni aici, însă aici a lucrat pentru mine personalizat și am simțit mult mai focalizat pe nevoia mea, și doar închideam ochii și simțeam că deja lucrurile se rezolvă, știu că nu se poate chiar imediat, de pe o zi pe alta, dar simțeam că acea frecvență mă ajută.

Cromoterapia, deși scurtă, foarte țintită, imediat simțeam efectul culorii cu care lucrăm, simțeam mulțumire, flexibilitate în gândire, în modul de a fi și o stare de a fi veșnic tânăr. Băile cu ozon la început nu știam eu pe ce să mă centrez, dar am simțit mirosul acela ca de natură și m-am destresat foarte mult, m-am relaxat, spre final imediat după aceea mă și odihneam în cameră și își făceau efectul cu totul.

Oleațiile mi-au plăcut foarte mult, și făcându-le pentru prima dată am simțit o stare ca și când ar fi venit pe mine Dumnezeu, care mă mângâia și îmi redă acea prospețime și viață, care se scursese din ființa mea și acum se întorcea. Starea a fost minunată și la final am adormit ceea ce m-a relaxat foarte mult.

Masajul cu săculețul de plante cu ulei, l-am simțit foarte binefăcător, sauna de asemenea și am stat atât cât am putut și după duș m-am simțit cum am eliminat toxine m-am simțit pură, proaspătă, curată, foarte bine.

Ședințele de psihoterapie mi-au deschis și mai mult apetitul deoarece aici am spus mai mult lucrurilor pe nume am continuat și am aprofundat.

Felul cum am fost privită a fost foarte benefic și mi-a permis să mă deschid total și să mă duc în profunzime, fără grabă și intuitiv m-a făcut să mă descopăr și altfel, să văd ce am de făcut și mai departe, să fiu mai creativă, să nu mă las doar emoțiilor și să le depășesc reușind să rezolv tot ceea ce am de rezolvat.

Prima tehnică de iertare a fost deosebită și îmi voi aminti mult timp de ea, chiar m-am dus în cameră și am căutat să o prelungesc, starea și corpul de lumină a Mentorului m-au încărcat mult timp cu prezența Lui.

La Focul de tabără a fost foarte deosebit și acest dialog dintre eul trecut și eul actual, l-am atins și altădată cu un alt psihoterapeut dar aici a fost mult mai profund.

Am simțit chiar de la prima apropiere a unei persoane de aici, ca și când ființe de lumină ne ghidează. Aici am învățat că este necesar să fii perseverent, atent, ascultător, receptiv și apoi se produce saltul.

Recomand din toată inima să veniți aici și să urmați plini de entuziasm tot ce se face aici, pas cu pas, și acum după 14 zile simt că am făcut un salt, și, chiar dacă mai cădem, Dumnezeu este aproape de noi și ne va ridica.

Mulțumesc foarte foarte mult și atunci când va fi posibil voi mai reveni.

Diferența față de când am venit… acum la plecare este foarte foarte mare, nu mai simt acele traume la nivelul plămânilor, toate terapiile mi-au mângâiat sufletul și plec entuziastă și încrezătoare și diferența este mare.

Gândurile sunt mai bune și motto-ul care mi-a venit dimineața a fost.. minte sănătoasă în corp sănătos..

Voi urma în continuare indicațiile dlui doctor Luca.

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare