Am fost invitată de dl. dr. Cătălin Luca la Ananda Clinic cu principala boală fiind cancer mamar de gradul doi şi dureri în coloana vertebrală. Vin din Republica Moldova şi la Chişinău îmi spuneau că sunt metastaze, a fost un şoc, mi-au indicat chimioterapie dar primul lucru pe care l-am făcut l-am apelat pe dl dr şi după ce a analizat totul mi-a indicat un tratament ferm şi mi-a spus că nu sunt dureri din coloană ci de la muşchi, am urmat tratamentul şi am fost foarte mulţumită şi nu regret, din 2015 nu regret pentru că este un medic excepţional care, m-a ajutat şi mi-a întins acea mână de care m-am ţinut bine, şi mă simt.. sunt într-o stare extraordinară.

Din prima zi când am venit în clinică, ce am observat… nişte feţe foarte luminoase care mi-au acordat din primele momente, când am ajuns în cameră, mi-a fost acordat primul ajutor, când venea cineva, când venea altcineva.. ceva îmi făcea.. numai să mă simt cât de cât cu spatele mai bine, pentru că nu mă puteam întoarce, era critică situaţia.

Regimul pe sucuri a fost extraordinar, chiar mi-a plăcut, am avut supă la prânz şi 5 sucuri. În prima zi… aveţi o bucătăreasă extraordinară, care găteşte foarte gustos… chiar în prima zi mi s-a părut că aşa de mult mi-a pus că zic.. e foaarteee mult.. vă rog jumate de porţie, ea mi-a zâmbit şi mi-a spus.. vom vedea mâine… dar foarte gustos.. mâncăm până la ultima lingură din farfurie.

Dar.. personalul e extraordinar.. ceea ce am simţit.. m-au ajutat foarte bine şi fizic.. dar şi spiritual să zic aşa… am început să privesc lumea cu alţi ochi, să mă simt mai încrezătoare, să merg cu paşi mai încrezători şi să merg înainte, să lupt pentru că viaţa e frumoasă. În general sunteţi toţi foaarteee drăguţi, foarte receptivi, aveţi o răbdare nemaipomenită cu fiecare pacient fiindcă, fiind cu alţi pacienţi împreună, am observat care sunt mai gravi, care sunt.. mă rog fiecare cu problemele sale dar atâta de mare răbdare aţi avut cu fiecare şi cu atâta dragoste aţi înconjurat fiecare persoană încât.. cuvintele sunt de prisos. E extraordinar.

Tratamentul la fel, mă simt foarte bine, mă simt cu energie.. ştiam din start că va fi bine şi chiar mi-am luat şi acasă şi cred că nu e prima şi ultima venire.. şi am să fac în aşa fel să mai vin măcar cel puţin pentru a menţine ceea ce am început aici.

Terapiile au fost foarte relaxante.. chiar astăzi am adormit la terapie am avut reflexo.. şi visam.. ceva extraordinar.. cu atâta gingăşie şi cu atâta dragoste e făcută fiecare terapie, mă simţeam relaxată, mă simţeam că de acuma nici durerile nu le mai aveam aşa puternice.. încât am făcut un traseu în pădure şi am trecut de căsuţa pădurarului.. asta a fost ceva, şi mă simt foarte bine.

Mi-a plăcut şi masa de inversie, şi în genere mi-a plăcut totul, dar ca să fac o balanţă şi să pun pe o scară cea mai înaltă, să notific cu cea mai înaltă notă… şi terapiile şi personalul şi medicaţie… în genere totul… e foarte bine gândit totul.. şi sucurile… totul… eu sunt foarte mulţumită. Ooooooo… şedinţele de psihoterapie au fost să mă facă să văd lumina soarelui, nu doar aşa o rază micuţă ci să deschid porţile larg şi să merg înainte.

Cred că era necesar pentru mine o astfel de terapie, chiar era necesar fiindcă mă analizez pe mine cum am fost şi cum sunt după şedinţe.. deci.. e o schimbare totală, chiar vă mulţumesc şi să vă dea Domnul multă sănătate şi să vă binecuvânteze, faceţi un lucru extraordinar pentru pacienţi, un lucru foarte mare.

Sunt foarte mulţumită. Înţeleg toate lucrurile pentru că am trecut prin multe şi ceea ce este aici recomand la toţi… şi de acum şi mai insistentă o să fiu.

Condiţiile.. extraordinare.. extraordinare… tot necesarul.. eu mi-am luat multe de acasă socotind că aicea nu vor fi, dar am depistat că am multe lucruri de prisos, nu ştiam că aşa condiţii sunt. Nu m-am aşteptat la aşa condiţii.

Ca şi recomandare… cu îndrăzneală toţi să vină şi să păşească în Ananda Clinic pentru că este extraordinar că nu vor regreta niciodată în viaţă, cu îndrăzneală să vină.. să se gândească la sănătatea dumnealor, atât fizică cât şi psihică.. şi aici sunt remediile cele mai naturiste, cele mai bune, mai eficiente, cele mai de folos care într-adevăr ne ajută la sănătate.

L. N.

24 aprilie 2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare