Problema cu care m-am confruntat a fost: tumori la cap care provoacă edem și dureri foarte mari.

Am venit într-o stare foarte grea pentru mine, am venit cu inima îndoită, dar rezultatele au fost foarte rapide pentru mine. Medicamentul pe care îl luăm (dexametazona) mă îngrăşase, umflase foarte tare şi îmi dădea stări de nervozitate foarte mari, şi aici am putut să îmi revin foarte mult şi pot spune că acestea nu mai sunt.

Nu ştiam cum îmi va fi la clinică, dar personalul a fost foarte drăguţ, nu m-am mişcat un pic fără să fiu însoţită şi să mă ajute în ce aveam de înţeles, şi să înţeleagă stările mele.

Procedurile au fost foarte benefice, cel puţin oleaţia şi reflexo sunt minunate. Am putut să meditez foarte mult, am avut de învăţat de la fiecare fată din personal, au fost drăguţe şi mi-au oferit informaţii care e greu să le descoperi doar din cărţi şi tot ceea ce am învăţat m-a ajutat în micile pauze, căci nu te plictiseşti aici.

Am stat două săptămâni, nici nu am ieşit afară, şi nu pot spune că m-am plictisit… absolut deloc.

Legat de regimul cu sucuri pe care l-am ţinut toată această perioadă, am fost şocată prima oară când am aflat că trebuie să rămân doar pe sucuri şi, pe urmă am rămas pur şi simplu, nu mi s-a făcut poftă, mirosurile de la bucătărie nu mă făceau să simt nevoia de a consuma ceva, era super ok, ţinând cont că am venit cu o foame foarte mare şi chiar agresivă, nu mă aşteptam chiar din prima zi să fie atât de uşor.

Şedinţele de psihoterapie au fost minunate, faptul că descoperi atâtea lucruri din viaţa ta care te-au zdruncinat şi te-au marcat e… şi aşteptam şedinţele cu nerăbdare, acestea sunt poate, din punctul meu de vedere cele mai importante. Trebuie doar să te relaxezi şi să te cufunzi în ceea ce e în interiorul tău… şi atunci totul decurge foarte bine.

21 ianuarie 2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare