Am venit cu următoarele diagnostice: ciroză decompensată vascular, cu lichid de ascită, hipertensiune, am avut cinci operaţii la un picior după care m am simţit tot rău, iar aici de când am venit e cu totul altă viaţă.

Am stat 10 zile şi tratamentul este bun, corespunzător, personalul drăguţ, condiţiile excelente, în alte părţi nu au aşa ceva, e impresionant, când vii dintr-un loc în care a fost mai rău şi vezi ce e aici te impresionează.

Terapiile mi-au plăcut toate, pentru mine au fost o noutate, terapiile cu ulei mi-au făcut bine pentru că aveam o iritaţie pe piele şi am făcut tratamente care mi-au ars pielea şi devenise ca o scoarţă de copac.

Acum sunt mult mai bine. Am avut dieta cu sucuri, au fost suficiente, nu am simţit senzaţia de foame. Azi mi-au băgat în dietă şi smoothie, e prima dată când beau.. cu seminţe şi e foarte foarte bun şi săţios.. ţine de foame chiar dacă e o persoană mai gurmandă… eu m-am simţit foarte bine.

În rest mi-a plăcut, rămân impresionată, plec de aici sănătoasă… nu de tot, dar să spun 90%.

De dl doctor Luca auzisem mai de mult şi nu ştiu de ce am ezitat să vin, dar după ce am vorbit cu dumnealui m-am hotărât să vin, şi am venit cu multă încredere şi sunt mulţumită.

Din punct de vedere psihic şi emoţional, plec mult mai liniştită şi cu sufletul împăcat faţă de când am venit, mi-aţi explicat multe lucruri pe care eu le ştiam, dar nu vroiam să le pun în aplicare. Dar aici am stat şi reflectat şi am constatat că e mult mai bine aşa cum ziceţi dvs.

Vă mulţumesc din suflet şi rămân îndatorată sufleteşte la toată lumea şi doresc să revin. Deja am convins o prietenă să vină.

Multă sănătate, M. G., 69 ani

14 martie 2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare