Am venit la această clinică, nu mă simţeam foarte bine. Am avut probleme cu ficatul, cancer la ficat şi am venit de 10 zile şi mă simt foarte bine acum, mi-am revenit. Am fost ajutat de personalul de aici cu tot tratamentul care mi s-a făcut. Terapiile m-au ajutat şi s-a cunoscut la final. Când am venit, am venit dărâmat, aveam ameţeală, făceam un pas.. trebuia să mă ţin de ceva, şi acum plec bine mersi pe picioarele mele. Îmi tremurau foarte tare mâine, şi acum nu mai tremură deloc. Am un sistem de tremur emoţional însă toate mi se trag de la chimioterapia pe care am făcut-o, înainte să iau legătura cu dl doctor Luca.

La spital era mult mai rău, chimio care împrăştie microbul în corp, nu îl omoară.. dacă ştiam nu îl făceam. Nu am ştiut şi m-a costat. Acum mi-am revenit, sper să îmi revin în continuare, nu îmi mai tremură mâinile. Încă un lucru, aveam şi tălpile reci, acum nu mai sunt, sunt normale. Când am venit eram foarte slăbit şi apoi uşor uşor mi-am revenit.

Condiţiile din clinică sunt foarte bune, fără să vă ridic la superlativ, aparatură corespunzătoare, cu masaje cu saună cu salină, cu de toate.

Personalul bine pregătit, fetele vorbesc foarte frumos, zâmbitoare

M. S., 72 ani

22 aprilie 2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare