Mă numesc P D și am venit la această clinică cu diagnosticul de neoplasm ovarian cu scopul de a face o detoxifiere a organismului deoarece am urmat un tratament chimic cu chimioterapie și imunoterapie, și am înțeles că această chimioterapie rămâne în corp mai mult timp și detoxifierea este o terapie foarte bună. În această clinică se practică această detoxifiere și nu mi s-a părut ca fiind o metodă greu de ținut, trebuie să ai puțină voință, să înțelegi scopul și să realizezi exact tot ce îți spune dl doctor și personalul pentru că ascultând aceste sfaturi ajungi să îți rezolvi problema și să diminuezi efectele.

Am întâlnit aici la venire un colectiv foarte bun, prietenos, m-a primit cu căldură, am simțit că totul se face cu suflet și nu din obligație, pun mare accent pe respectarea terapiilor, deci personalul inclusiv terapiile, remediile, totul a decurs normal.

Aici în acest centru pe lângă terapiile necesare fiecărei persoane prescrise de dl doctor, avem și alte facilități, avem o sală de yoga și acum am înțeles că este foarte bună pentru sănătatea organismului, nu mai practicasem până acum, e foarte benefică, nu e greu de executat și practicând yoga te schimbi și pe plan psihic și emoțional, reușești să te ancorezi și mai bine cu realitatea, fapt care duce la însănătoșirea organismului, adică e benefic, alături de terapie. Există și o salină unde am făcut zilnic exerciții de respirație, eu personal am simțit o ameliorare deoarece am venit și cu un ușor astm bronșic și am simțit o ușurare a respirației, o vindecare.. m-am simțit mai bine.

Când am venit nu eram relaxată, venind într-un mediu nou, fiind mai perfecționistă la început mi s-a părut că nu am acea căldură, susținere, acea atenție care trebuie să mi se acorde… total greșit, pentru că după ce m-am relaxat, am observat că asta era numai impresia mea din cauza unei stări de panică, într-un mediu nou… și am realizat ulterior că eu eram persoana care avea probleme că totul era normal în jurul meu și totul era foarte bine organizat.

Aici am întâlnit oameni cu diverse probleme de sănătate care și dumnealor erau foarte mulțumiți, ne-am împrietenit, am socializat, am format o echipă, ne-am înțeles la un moment dat ca o familie, totul a decurs fără cuvinte excepțional.

Aș recomanda pentru cei care vor să țină o cură de detoxifiere, pentru sănătatea lor, că este indicat să vină într-o astfel de clinică nu numai datorită serviciilor impecabile care sunt aici și a personalului care pune pur și simplu suflet pentru oameni cât și datorită faptului că această cură este foarte greu de ținut acasă, deci nu cred că ar putea cineva să o respecte sută la sută. De aceea recomand această clinică și să se facă aici pentru că respecți în totalitate ceea ce se face pentru remedierea problemelor de sănătate ale fiecăruia.

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare