Mă tratez cu dl dr. Cătălin Luca de 7 ani și îmi merge foarte bine. Am fost operată de pancreatită cu extirpare de pilori și bilă. După 6 luni boala a recidivat în ficat și am avut 3 tumori. Am mers în Turcia la Anadol unde am făcut chemoembolizare și acolo mi-au ars ficatul și medicii nu știau cum să scape de mine să mă trimită acasă. Am ajuns din nou la dl dr. care îmi spusese să nu plec să fac chemoembolizarea dar nu l-am ascultat, și dânsul când a văzut că ficatul meu mai funcționează doar 20% mi-a făcut o schemă de tratament și a zis să îl urmez întocmai cum a spus. Am făcut exact ceea ce mi-a zis dânsul și după 3 luni de zile am putut să mă ridic din pat. Doctorii de la Parhon când au văzut tomografia cu găurile care le aveam în ficat și au văzut că nu mai există găurile au spus că îi mint și a trebuit să vină soțul meu de acasă cu tomografia să confrunte cu cea nouă după cele trei luni de tratament. De atunci am prins foarte mare încredere în dânsul și nu am întrerupt nici până în ziua de azi după aproape 7 ani tratamentul recomandat de dânsul.

Acum două luni m-am dus din nou cu analizele la dânsul se le vadă și văzând că mi-au crescut markerii tumorali, mi-a propus să vin la clinica Ananda unde activează dânsul.

Aici am venit acum 10 zile cu dureri pe care le aveam nu în partea ficatului ci în stânga la colon și cu alte dureri sub sân unde am avut 3 luni de zile după chemoembolizare pungi care curgeau. După 2 zile de proceduri aici acele dureri au dispărut. Ideile mele pe care le aveam din când în când și acelea au dispărut, și am mai învățat un lucru pe care eu nu îl făceam acasă, exercițiile de yoga și lucrarea cu mintea, care am observat că mă ajută foarte foarte bine.

După 10 zile stând aici la clinica pentru prima oară am avut 7 zile în care nu am avut nici o durere. Îi mulțumesc foarte mult dlui doctor pentru grija pe care o poartă pacienților și întregului personal care este foarte drăguț, foarte zâmbitor, foarte afectiv, nu treci pe lângă un angajat al acestei clinici care să nu îți zâmbească și să nu te întrebe cum te simți.

Plec foarte optimistă, cu mii de mulțumiri și cu gândul să mă întorc cât mai curând înapoi să îmi continui tratamentul și aceste proceduri care pentru mine au fost foarte benefice.

Tuturor celor care vor să vină le spun să aibă foarte mare încredere în produsele naturiste, să nu mai aibe concepțiile și ideile pe care medicii le spun că plantele fac rău pentru că plantele nu fac rău. Bătrânii nostru se tratau cu plante și cu tot felul de metode care ajutau foarte tare, nu luau chimicale, nu se otrăveau, nu mergeau cum le apărea ceva imediat la cuțit să se taie și să se mutileze pe viață. Vă recomand din tot sufletul să aveți foarte foarte mare încredere și să fiți foarte foarte deschiși și să renunțați cât se poate la produsele farmaceutice.

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare