Numele meu este E S și am venit la clinica dumneavoastră în urma unui diagnostic de cancer uterin. Am stat 10 zile și vreau să las câteva impresii. În perioada în care am stat aici m-am simțit foarte foarte bine, mai ales cu mâncarea menționez că eram carnivoră dar mâncând doar legume mi-a plăcut foarte mult, personalul este minunat, servirea și terapiile de asemenea, medicul de aici la fel. Totul a decurs foarte bine și mă bucur foarte mult că am putut veni la această clinică.

Când am venit eram pe lângă faptul că aveam multă durere am și o proteză la un picior, eram îngândurată, acum gândurile mele s-au risipit, starea mea s-a ameliorat, în special piciorul și acum pot spune că plec fără baston, îl voi ține ca bibelou deci merg fără baston. Țin să mulțumesc întregii echipe acestei clinici și mă bucur că am făcut cunoștință cu acești oameni minunați. Ca și terapii mi-a plăcut foarte mult reflexo, psihoterapia, masajul de fapt toate au fost minunate. Dar datorită faptului că sunt încă cu piciorul și nu mă pot așeza în cadă regret faptul că nu am făcut baia cu ozon. Dar doresc să mă întorc și sigur o voi face.

Terapia cu sucuri pe care am ținut-o a fost foarte bună și am învățat lucruri minunate și cum se face smoothie și cum se fac sucurile pe care le beam ne diluate și aici mi s-a spus că e necesar să fie puțin diluate.

Încă un aspect foarte important pe care l-am realizat este faptul că aici m-au pus la punct oamenii aceștia, pentru că sunt fumătoare de la 14 ani, acum am 63 și am fumat foarte mult la viața mea un pachet pe zi iar aici nu am avut voie. Aici mi-a fost un pic greu la început dar am reușit să renunț la ele acum după 10 zile. Sper să reușesc și acasă și sper să depășesc aceasta. În primele zile nici nu credeam că pot rămâne datorită acestui impediment.

Vă mulțumesc din inimă și sper să ne întâlnim în multe momente vesele! Doamne ajută!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare