Am venit pentru tensiune oscilantă și pentru calculi biliari. Am făcut tratamentele care mi-au fost recomandate și am eliminat pietrele de la bilă, procedeu care inițial mă înspăimânta dar am constatat că nu e deloc greu, și tensiunea arterială deși nu am mai luat nici o pastilă alopată, se menține în limite bune. Sper ca pe viitor să scap de tratamentele alopate pe care nu le-am agreat și toată viața nu am putut să le iau până târziu de tot, fiind în copilărie intoxicată cu medicamente. În continuare voi urma tratamentul recomandat de dl dr. Cătălin.

Legat de procedee, sunt niște procedee pe care nu le-am mai întâlnit până acum nici în clinici particulare nici la stat și care și-au spus cuvântul. Făcute cu multă dăruire de personalul de aici. E mare lucru să te simți ca într-o familie, să nu te simți străin, să nu te simți bruscat, apostrofat cum se întâmplă de multe ori, asta contează și ne-a ajutat să stăm și atâtea zile aici căci altfel ne săturăm repede și plecăm.

În legătură cu mâncarea a fost deosebit de gustoasă, îți trebuie să ai talente deosebite să faci doar din legume o varietate atât de mare de feluri de mâncare și toate gustoase, eu personal nu am simțit nevoia că mi-ar trebui în plus. Am băut 6 zile doar suc de măr din cauza acidității la stomac și bilei, dar nu am simțit foame pentru că erau multe sucuri. În rest regimul a fost cu smoothie dimineața, apoi suc la 11.00, supă la prânz și iar sucuri până seara. Mie mi-au fost suficient. Am redus pâinea căci mâncam acasă și acum am slăbit, și chiar mă miram că pot să mănânc toate felurile de mâncare fără să simt nevoia să mănânc pâine, și aceasta m-a ajutat să mă mențin la kg, am dat jos 4 kg dar voi continua și acasă.

Condițiile sunt foarte foarte bune, și de cazare, cu camere frumoase, dotate cu frigider, tv, baie proprie, condiții de hotel dar mai faci și niște proceduri, care sunt multe și îți ocupă ziua de nu ai timp să te plictisești. Totul a fost foarte foarte bine.

Recomand și deja am recomandat prietenelor cu care am vorbit să vină.

Când mă voi întoarce și mă vor vedea cum mă prezint, căci deja ne-au spus copii că s-a luminat fața, și ne mișcăm mult mai ușori, mai liberi în mișcare. Când mă vor întreba o grămadă de doamne cu care ne întâlnim, le voi spune să se ducă la Ciofliceni la clinica Ananda… și veți vedea.

Vom reveni cu plăcere, de întreținere, să schimbăm mediul și să socializăm cu oameni de calitate.

Stăteam în living și socializam și eram ca o familie, oamenii se deschideau și povesteam și ne simțeam atât de bine. Aceasta face parte chiar din terapie, la plecare ne-am îmbrățișat, ne-am pupat, am schimbat numere de telefon, a fost atât de bine

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare