Am venit la Ananda cu diagnosticul de cancer la colon

M-am simțit excepțional. Ca într-o familie, asemenea comunități sunt de dorit, la care să apeleze societatea asta bolnavă. Am stat 12 zile şi m-am simțit excelent din prima zi. Puterea lui Dumnezeu e mare şi lucrează prin îngerii lui care sunteţi dvs. aici ca şi lucrători.

Medicația excelentă, terapiile.. o poezie ce să mai spun, totul mi-a plăcut.. tot.. tot.. tot. Terapia Yoga pe care am ignorat-o până la această vârstă, nu am ştiut mare lucru despre ea decât cumva centri energetici ai corpului şi atât, în rest nici o mişcare, deci… din prima zi mi-a energizat organismul parcă sunt nou născută. Sunt exerciţii foarte simple, şi uşor de făcut, benefice şi sunt foarte eficiente.

Cura cu sucuri.. nu mi-a venit să cred, incredibil cum o supă de legume pasată şi 5 pahare de suc pe zi… am pus o jumătate de kg pe mine cu care plec.. e jumătate de kg sănătos… cam mult pentru 12 zile. Nu m-am simţit deloc devitalizată, m-am simţit foarte bine.

Personalul de excepţie, un lucru care mi-ar plăcea să îl văd sau să aud că tineretul care se învârte în jurul dvs. să ducă mai departe ceea ce faceţi aici şi să capete încredere, pentru că sunt prea puţini care cred în acest gen de terapii. Se vede la fiecare exerciţiu de grup.. se vede care se îndoieşte şi care nu. Pt mine este o regulă de bază… eu pot orice, când am intrat în clinica aceasta, nu a existat nu pot, acea mişcare, acea terapie, pentru că toate sunt pentru energizarea acestui microunivers care suntem noi ca până la urmă să funcţionăm cu întregul, cu Unul.. trebuie să fim şi noi în echilibru.

Înainte să vin aveam o alimentaţie haotică, mâncam de toate, dar faptul că a apărut acel simptom care a dat semne dureroase mai târziu, adică să te descoperi mai târziu cu aşa ceva fără să ai dureri groaznice… este un miracol.

E fantastică aşa alimentaţia asta cu sucuri şi legume. Aici am conştientizat cât de mult contează, până aici nu am conştientizat cât de mult ne afectează obiceiul hrănirii nesănătoase. La nivel emoţional sunt lucruri pe care le-am redescoperit, erau lucruri pe care le ştiam, dar erau băgate în subconştient şi ce am făcut aici m-a ajutat foarte mult şi sunt convinsă că măştile mi-au căzut toate, mimam o fericire efemeră, care nu este decât o mască a ego-ului şi care m-a adus în stadiul în care m-a adus, că eu sunt puternică, eu sunt aşa şi aşa… ei nu.. astea erau minciuni cu care m-am amăgit. Asta e… a trebuit să ajung aici. A fi propriul tău maestru e o şcoală, acea înaltă şcoală a vieţii.

I-am spus şi doamnei psiholog… v-aţi ales cea mai frumoasă meserie de pe planeta Pământ.. şi a zis.. „meseria m-a ales pe mine”, iar personalul… fără să vă flatez, fără falsă modestie, este unul de excepţie… deci omul care are măiestrie, se cunoaşte de la distanţă, Liniştea, calmul, răbdarea, acceptarea… sunt nişte virtuţi pe care vi le-a dăruit bunul Dumnezeu şi aveţi unde le folosi şi acesta este un lucru care mă bucură.

Eu am venit aici cu inimă deschisă, din prima eu nu am acceptat cuţit sau chimio, deşi mi s-a repetat într-una. Am zis: Doamne, eu mă las în mâinile Tale, şi a venit imediat răspunsul, am dat un telefon unde a trebuit şi m-a trimis aici. Mi s-a spus să intru pe internet şi să caut numărul dr. Cătălin Luca.

A trebuit să conştientizez unde m-am risipit şi să mă adun. Eu cred cu toată convingerea că destul de repede mă voi uni cu mine însămi, căci am găsit calea acceptării, calea iubirii pure. Din prima, numai de când am deschis ochii pe clădirea clinicii… şi numele… Ananda.. era… ceva divin.

Tineretul trebuie neapărat să-şi imprime că aceasta este calea, medicina naturistă ayurvedică este medicina viitorului, consider că cealaltă medicină este doar ca un sprijin absolut necesar într-o urgenţă, dar dacă s-a ajuns până într-acolo încât să omori celule vii ca să le arzi de tot pe cele moarte… nu este bine. Toţi pacienţi sunt sprijiniţi şi încurajaţi pentru că aceasta face diferenţa între un spital şi aici. Oameni sunt şi doctorii din spitalele celelalte, dar nu sunt croiţi pe acelaşi tipar, deocamdată sunt în sisteme paralele, complet diferite.

Pentru cei care care vor veni la clinică le transmit… bine aţi venit la porţia de sănătate, aşa le spun.. aveţi cuvântul meu.. bine aţi venit la viaţă, să vă luaţi viaţa înapoi, aşa am simţit eu aici.. căci mi-am luat viaţa înapoi.

T. D., 60 ani

25 martie 2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare