Fiica – Am venit aici să mă fac bine, și să scap de frica de emoții. Aici a fost foarte bine, foarte frumos, mai ales terapiile sunt foarte bune. Când am venit eram foarte speriată și mi-a fost frică să vin, dar acum nu mai vreau să mai plec, așa este de frumos. Îmi era frică să fac terapiile. Oamenii sunt foarte de treabă aici și mă simt foarte bine. Cu alimentația a fost foarte bine. Mi-a plăcut foarte mult shirodhara și acum mă simt mai fresh ca niciodată. Înainte să vin am avut un vis ciudat cu dl doctor că mă alerga să îmi dea pastile și eu nu vroiam și acum când am văzut cât e de bun și inteligent și că de fapt este un om minunat și am înțeles tot ce mi-a explicat pe înțelesul meu, acum nu îmi mai e teamă.

Mama – Mă numesc V G și sunt mama lui A și am venit aici cu speranța de a o aduce pe calea cea bună, de a mânca sănătos, de a avea încredere în ea, de a fi mai relaxată… acesta a fost singurul meu scop, trecând prin multe și luând fel de fel de remedii și mai puțin bune și mă refer la compușii de sinteză care pot face rău pe altă parte, am zis să încerc și calea aceasta, și văd că a dat rezultate și sper să fie și în continuare la fel. Exercițiile de la yoga ne-au ajutat foarte mult pe amândouă, toate au fost super ok, nu mai vorbesc de personal.. numai zâmbet și sfaturi de bine. Și dl doctor e un om foarte bun.

Le transmit tuturor celor care vor să vină aici să o facă cu încredere căci vor pleca mai purificați… atmosfera este foarte plăcută, oamenii drăguți și va fi ca o vacanță perfectă.

Vă mulțumim frumos!

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare