În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu mielom multiplu şi am urmat şi urmez şi acum un tratament la spitalul Fundeni, dar din fericire cu ceva ani în urmă am găsit numele dr Luca pe internet, cu remediile dumnealui, şi de atunci am urmat în paralel, o spun cu maximă sinceritate, ambele terapii, şi cred că starea mea de acum, pe care o am acum, când am terminat sau mai am o zi până ce termin terapia aici la Ananda Clinic, mă consider a fi într-o stare foarte bună, foarte bună. Am venit în 8 aprilie, la început de primăvară, sunt în a douăsprezecea şi ultima zi de terapie, într-o primăvară frumoasă, într-o clinică deosebită şi deschid o paranteză aici şi chiar vorbeam cu un alt oaspete al clinicii dimineaţă, şi spuneam că dacă am putea să transmitem, să difuzăm printr-o anume modalitate vizuală sau la început auditivă către toţi din ţară, modul de comportare a personalului acestei clinici… de ce spun lucrul acesta… pentru că bolnav fiind, ai foarte multă nevoie de un sfat bun, de un zâmbet, de o încurajare, de o mână întinsă, de a simţi pe cineva întotdeauna înaintea ta gata să te ajute… ei.. este exact ce am găsit în această clinică. Ca atare spuneam că am venit la un început de primăvară, deşi temperatura afară nu e chiar de primăvară, însă am găsit toată primăvara în toată conduita personalului de aici de la clinică, şi nu o spun.. şi aş vrea să se creadă… nu o spun cu exagerar,e ci cu un control la maxim fixat, şi de aceea mă consider corespunzătoare primăverii şi sărbătorii de Florii care va veni peste 2 zile. Boala pe care o am este o boală destul de recent descoperită, dacă am înţeles corect, cu puţin timp înaintea anului 2000 şi se consideră că punctul ei de plecare stă în stări emoţionale acumulate şi ignorate şi medicina ayurveda, pe care se bazează tratamentul de aici, a venit prin terapiile ei exact.. şi voi vedea şi în perioada ce va urma, exact în punctul nevralgic al bolii mele. Plec de aici cu un alt tonus, cu altă încredere şi cu încrederea că voi reuşi, că atunci când va veni perioada de evaluare la spital să am o detaşare, o stare diferită de aceea pe care o aveam până acum.

La recomandarea domnului dr. am ţinut Oshawa, un regim destul de sever (10 zile am mâncat prânz şi seara doar hrişcă fiartă cu turtiţe de grâu integral.) În primele 2 zile mi-am luat o carte ca să îmi concentrez atenţia asupra cărţii şi să nu dau atenţie conţinutului din bolul din faţa mea. Însă de la bun început am ales să urmez ad literam ceea ce trebuia să fac aici şi fără să mă abat. Primele două zile au fost mai greuțe, dar apoi totul a intrat pe un făgaş normal. De ce? Atât datorită personalului de aici cât şi a celorlalţi oaspeţi cu care am avut norocul să fiu, adică fiecare îşi primea sucul sau, eu hrişca mea sau la prânz zeama de orez.. foarte bună.. foarte bună.. aceea mi-a plăcut cel mai mult, nu am lăsat nici un strop în bol, şi datorită calităţii şi optimismului regăsit şi la ceilalţi oaspeţi. După două zile m-am plâns domnului dr că îmi e foame şi atunci dumnealui în clemenţa firii dumnealui, mi-a permis să mănânc 3 mere pe zi, la 11.00, 16.00 şi 21.00, care au fost extraordinare şi care mi-au eliminat cea mai mică senzaţie de foame. Astăzi sunt în a doua zi de tranziţie, după terminarea regimului, şi se face potrivit recomandărilor acestei diete, se face o trecere gradată şi am mâncat foarte bine, nu mi-au eliminat merele, dar nu am mai avut nici cea mai mică senzaţie de foame.

Terapiile domnului dr… mi-a recomandat pachetul complet de terapii adaptate diagnosticului meu şi m-am bucurat de tot ceea ce se potrivea diagnosticului meu şi recomandării acestui tip de medicină complementară. Am făcut de la frecvenţe, cromoterapie, oleaţii, psihoterapie, reflexo, eft, salină şi yoga, exerciţii de respiraţie şi chiar vreau să vă spun că aseară am jucat remy o oră şi ceva în salină cu o parte dintre partenerii mei de tratament, aş mai fi rămas aici, dar vin Floriile. Tehnicile sunt efectuate de un personal cu multă dragoste, contează foaarteee mult, aşa cum am zis la început, să simţi dragostea şi disponibilitatea aceluia în grija căruia te afli. Niciodată, dar absolut niciodată vreo grabă sau un semn mic de superficialitate… de hai să terminăm odată.. nu.. nu. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze şi anticipând nevoile pe care le aveai, dar pe care probabil nu le conştientizai sau nu aveai curajul să le rosteşti.

Celor care vor să vină aici le-aş spune că este o şansă, este o şansă dacă vă puteţi permite… să profitaţi de tehnicile acestei medicini care există de peste șase mii de ani, care vine de demult şi care ne ajută să întoarcem privirea către natură, către noi înşine pentru a ne găsi acea stare de armonie şi echilibru cu care ne naştem şi pe care o tot strâmbăm de-a lungul vieţii noastre. Singura recomandare ar fi aceea să vă ţină Dumnezeu în stare să puteţi să descoperiţi şi mai multe modalităţi de a reechilibra omul de a-l întoarce către sine, ca noi românii să nu mai fim nevoiţi să apelăm la clinici din afară, că aceea ar dispune de o aparatură sau de un personal mai bun, mai calificat.

Mulţumim frumos şi multă multă sănătate, armonie şi echilibru.

V. B., 71 ani

19 aprilie 2019

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare