General

T. M. 09-2021

Mă numesc T M și sunt la Clinica Ananda de 10 zile într-o familie superbă pe care cred că oricine ar vrea să o găsească în orice clinică. Sunt foarte mulțumită de tot ajutorul pe care l-am primit, de tot ce mi-s-a oferit aici, gândesc altfel despre viață, eram mai închisă iar acum sunt mai deschisă. În general sunt foarte…

Continue

C. C. 2021

Mă numesc C C și pot să spun că într-adevăr simt diferența față de cum am ajuns aici și cum plec. Am stat 7 zile, am avut parte de multe terapii la care m-am simțit foarte bine. Am venit pentru a face o schimbare și să tratez afecțiuni legate de fiere, de duoden dar si partea mentala și frica. Aici…

Continue

M. I. 2021

În timpul celor 10 zile totul s-a desfășurat conform programului bine stabilit atât în ceea ce privește tratamentul, programul de masa, de odihna și de terapii. Personalul a fost deosebit în ceea ce privește servirea și atenția, felul cum lucrurile s-au desfășurat a arătat ca într-adevăr există iubire față de oameni și in deosebi pentru noi cei bolnavi. M-am simțit…

Continue

C. M. 2020

Pentru cei care doresc să vină în centrul Ananda Clinic le spun să creadă în noua medicină și să încerce și să vadă că sunt efecte și nu e de neglijat și e păcat că sunt oameni care nu se încumetă să depășească pragul acesta de medicamente alopate și să treacă la naturism.

Continue

I. M & L. 2019

M-am simțit foarte bine, mi-ar plăcea chiar să lucrez într-o astfel de clinică. Mă simt mult mai bine, mă simt relaxată, nu mă mai stresez și acestea chiar le voi duce cu mine acasă.

Continue

B. I. 2021, 78 ani

Am venit la acest centru pentru a-mi ameliora numite dureri pe care le am și pentru a profita de terapiile acestui centru pe care Dumnezeu l-a creat. Și terapiile și personalul sunt deosebiți. Am stat 4 zile, o să mai vin. Terapiile au fost deosebite, am simțit ameliorări, am dat jos 2 kg și sunt f incantată. Personalul este deosebit,…

Continue

P. C. 24.07.2019

Azi după 10 zile plec și mă simt altfel, am învățat lucruri noi, sunt mai vioi, mai fericit, abia aștept să ajung acasă, îmi e dor de acasă dar o să îmi fie dor și de unde am plecat. Nu e de lăsat acest loc.

Continue

I. E. 2019

Tuturor celor care vor să vină le recomand și chiar am recomandat la câteva vecine pentru că e foarte plăcut și frumos, să veniți cu toții și dacă dă Domnul o să mai vin și eu aici.

Continue

V.A. & E. 2019

Am venit aici să mă fac bine, și să scap de frica de emoții. Aici a fost foarte bine, foarte frumos, mai ales terapiile sunt foarte bune. Când am venit eram foarte speriată și mi-a fost frică să vin, dar acum nu mai vreau să mai plec, așa este de frumos.

Continue

L. I. 2019

Am venit aici ca să mă fac bine deoarece am trecut printr-o perioadă grea și am avut nevoie de un fel de resuscitare și ea aici s-a produs, gradat, armonios, frumos, am primit remedii naturale deosebite, am primit sucurile pe care le-am simțit ca fiind foarte pure, am învățat să mănânc mai rar și mai conștient… Felul cum am fost privită a fost foarte benefic și mi-a permis să mă deschid total și să mă duc în profunzime, fără grabă și intuitiv m-a făcut să mă descopăr.

Continue

D. S. 2019,

Experiență la clinica Ananda a fost una dintre cele mai pozitive. Terapiile au fost foarte foarte bune, m-am simțit foarte bine, m-au pus pe picioare în câteva zile. Mă bucur că am decis să vin aici.

Continue

V. F. 2019

Am venit cu dureri aș putea să spun că durerile mi-au trecut aici, și plec fără dureri. Personalul este foarte primitor, foarte drăguț foarte zâmbăreț, bucătăreasa este foarte bună, face o ciorbă foarte foarte bună.

Continue

B.C. 2018

Aici toată lumea a fost foarte bine dispusă, foarte săritoare, ne-au ajutat, şi-au făcut treaba, şi se simte o plăcere, că toată lumea face totul din plăcere. E o atmosferă f plăcută, şi liniştitoare şi sunt bucuros că am venit şi am cunoscut oamenii de aici. Toţi sunt primitori şi calzi de la bucătăreasă şi până la dl doctor.
Mulţumesc!

Continue

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare