Pancreas

D. G. 2020, cancer pancreas

Diferența față de când am venit în primul și în primul rând este foarte mare mai ales în plan spiritual, care pe mine cel puțin m-a impresionat foarte mult, pentru că această clinică are o bază foarte solidă în acest plan și plecând de aici urmează și celelalte, dar se pleacă foarte mult de la planul spiritual.

Continue

P. E. 2019, 62 ani, pancreatită, tumori la ficat

Mă tratez cu dl dr. Cătălin Luca de 7 ani și îmi merge foarte bine. Am fost operată de pancreatită cu extirpare de pilori și bilă. După 6 luni boala a recidivat în ficat și am avut 3 tumori. Am mers în Turcia la Anadol unde am făcut chemoembolizare și acolo mi-au ars ficatul… dl dr. îmi spusese să nu plec dar nu l-am ascultat… și dânsul când a văzut că ficatul meu mai funcționează doar 20% mi-a făcut o schemă de tratament… și după 3 luni de zile am putut să mă ridic din pat…

Continue

P. A. 2019, pancreas malign

 M-am simțit foarte bine și plec încântat că s-au ameliorat durerile și plec încrezător că în scurt timp vor dispărea de tot și că curând voi scăpa de această malignă. Am venit cu niște dureri îngrozitoare și acum s-au diminuat. Voi face acasă tot ce am învățat aici.

Continue

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare