Toate terapiile

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Apifitoterapie

Program personalizat pe bază de plante şi produse apicole, într-un dozaj bine stabilit şi într-o concentraţie optimă pentru organism.

Bioptron

Acest sistem de terapie cu lumină polarizată și hiperpolarizată este testat clinic și certificat ca dispozitiv medical eficient.

Tahion
Coconul tahionic

Dispozitiv prin care sunt captate anumite microparticule cuantice. Tahionii furnizează energie specială corpului, astfel încât el se va vindeca singur.

Codul vindecării

Terapia lucrează prin eliminarea stresului la sursă. Frecvenţele distructive sunt anulate, prin rezonarea cu energii armonizatoare, contribuind la sănătatea celulelor, organelor şi sistemelor organismului.

Cromoterapie

Expunerea la lumină colorată stimulează structurile intracelulare și moleculele sensibile, ajutând organismul să-și mobilizeze propriul potențial gigantic de vindecare.

Cura de detoxifiere

Când e timpul pentru un detox și cum facem să fie ușor, plăcut și durabil?

dietoterapie
Dietoterapia

În Ayurveda, regimurile se stabilesc după tipul constituțional al bolnavului, deoarece omul dobândește calitățile alimentelor pe care le mănâncă.

Drenaj limfatic

Terapie delicată, care facilitează fluxul limfei, stimulând procesele de purificare și regenerare în zonele în care circulația limfei este blocată.

eft
Eliberare emoțională (EFT)

Este un instrument foarte eficient de îmbunătăţire mentală, emoţională şi fizică, putând fi utilizată și ca metodă de dezvoltare personală.

Exercițiu special de relaxare

Cel mai bun remediu împotriva nervozității și a presiunilor, eliminarea acestora ducând la o stare de pace și fericire lăuntrică.

masaj terapeutic
Masaj terapeutic de recuperare

Se realizează pe zone tensionate pentru ameliorarea simptomelor existente, favorizând procesele de vindecare și de recuperare funcțională.

Metoda CĂLĂTORIA’
Metoda ,,CĂLĂTORIA’’

Pacientul, ghidat de terapeut, realizează o incursiune vindecătoare în propria ființă, folosind energia emoțiilor intense trăite în evenimentele vieții sale.

Oleație cu colăcel

Procedeu ayurvedic de aplicare a uleiului încălzit într-un colăcel din cocă. În uleiul presat la rece s-au macerat plante medicinale adecvate timp de 7 zile.

Osteopraxie

Manevre speciale de manipulare a scheletului, mușchilor, țesuturilor. Terapeutul restabilește postura corectă, mobilitatea articulațiilor, diminuarea durerilor, funcționarea corectă a organelor interne.

Plante cu efect purificator

Putem obține o purificare eficientă a sângelui și limfei utilizând anumite plante medicinale tradiționale, care se administrează sub formă lichidă, în macerate, cât și sublingual, sub formă de pulbere.

Plante regeneratoare

Regenerarea și revitalizarea corpului înseamnă refacerea potențialului energetic al structurilor organismului per ansamblu sau a diferitelor componente ale sale.

Plasmă pulsatorie

Tehnologie prin care se pot genera frecvențe care distrug agenții patogeni, sau frecvențe care activează regenerarea celulară.

recall healing
Recall healing

Diminuează, până la eliminare, tulburările și suferințele psiho-mentale, prin alchimizarea emoțiilor negative și soluționarea conflictelor interioare.

reflexoterapie reflexo therapy
Reflexoterapie

Masajul reflexogen la nivelul picioarelor, având ca rezultat stimularea la distanță a tuturor organelor.

SHIRODHARA
Shirodhara

Străveche terapie ayurvedică purificatoare a zonei capului. Echilibrează sistemul nervos și reîntinerește, utilizând ulei cald în care s-au macerat plante medicinale adecvate.

sincronizare emisfere
Sincronizarea emisferelor cerebrale

Echilibrarea emisferelor cerebrale permite accesul către utilizarea unui procent mai mare din potențialul creierului, iar prin aceasta putem fi capabili de realizări mai mari decât am crede că suntem capabili în mod obişnuit. Putem avea experiențe interioare deosebite, tangente cu genialitatea, putem să primim răspunsuri pe care le-am aşteptat toată viaţa şi chiar anumite informaţii care ne-ar putea ajuta ulterior la împlinirea menirii noastre.

dds
Terapia DDS (Direct detoxifiation system)

Masaj blând de stimulare a meridianelor energetice cu biocurenți. Efecte ample de detoxifiere, echilibrare, stimulare benefică, reducerea durerilor articulare și musculare (datorită secreției de endorfine), îmbunatățirea circulației sanguine și limfatice, etc.

Terapia iertării

Iertând, toate acumulările subconștiente și sufletul nostru se eliberează, lăsându-ne purificați, curați interior, ajutându-ne să înaintăm în viață cu încredere și entuziasm.

teslatron
Teslatron

Efectul de inducție Tesla reface echilibrul acido-bazic, echilibrează potențialul electric al membranei celulare și accelerează ușor metabolismul.

Yoga terapeutică

Yoga armonizează mintea, trupul şi spiritul. Cu ajutorul exerciţiilor Yoga, de respiraţie, meditaţie, relaxare, obţinem efecte extraordinare în multe afecţiuni.

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare