Toate terapiile

Apifitoterapie

Program personalizat pe bază de plante şi produse apicole, într-un dozaj bine stabilit şi într-o concentraţie optimă pentru organism.

Tahion
Coconul tahionic

Dispozitiv prin care sunt captate anumite microparticule cuantice. Tahionii furnizează energie specială corpului, astfel încât el se va vindeca singur.

Codul vindecării

Terapia lucrează prin eliminarea stresului la sursă. Frecvenţele distructive sunt anulate, prin rezonarea cu energii armonizatoare, contribuind la sănătatea celulelor, organelor şi sistemelor organismului.

cromoterapie
Cromoterapie

Expunerea la lumină colorată stimulează structurile intracelulare și moleculele sensibile, ajutând organismul să-și mobilizeze propriul potențial gigantic de vindecare.

Cura de detoxifiere

Când e timpul pentru un detox și cum facem să fie ușor, plăcut și durabil?

dietoterapie
Dietoterapia

În Ayurveda, regimurile se stabilesc după tipul constituțional al bolnavului, deoarece omul dobândește calitățile alimentelor pe care le mănâncă.

Drenaj limfatic

Terapie delicată, care facilitează fluxul limfei, stimulând procesele de purificare și regenerare în zonele în care circulația limfei este blocată.

eft
Eliberare emoțională (EFT)

Este un instrument foarte eficient de îmbunătăţire mentală, emoţională şi fizică, putând fi utilizată și ca metodă de dezvoltare personală.

Exercițiu special de relaxare

Cel mai bun remediu împotriva nervozității și a presiunilor, eliminarea acestora ducând la o stare de pace și fericire lăuntrică.

hidrocolonoterapie
Hidrocolonoterapie cu ozon

Metodă eficientă de curăţare profundă a colonului, de un real ajutor în prevenirea problemelor de sănătate, cât şi în tratarea unor afecţiuni supărătoare în viaţa de zi cu zi.

masaj terapeutic
Masaj terapeutic de recuperare

Se realizează pe zone tensionate pentru ameliorarea simptomelor existente, favorizând procesele de vindecare și de recuperare funcțională.

Metoda CĂLĂTORIA’
Metoda ,,CĂLĂTORIA’’

Pacientul, ghidat de terapeut, realizează o incursiune vindecătoare în propria ființă, folosind energia emoțiilor intense trăite în evenimentele vieții sale.

Oleație cu colăcel

Procedeu ayurvedic de aplicare a uleiului încălzit într-un colăcel din cocă. În uleiul presat la rece s-au macerat plante medicinale adecvate timp de 7 zile.

Oleatie saculet
Oleație cu Săculeț

Procedură extrem de relaxantă şi plăcută. Numeroasele beneficii fizice şi psihice o plasează în topul celor mai complexe metode terapeutice.

Luni - Duminică 9:00 – 21:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare

    Ananda Clinic © 2021. Toate drepturile rezervate