Cine suntem noi?

Dr. Cătălin Luca povestește despre cum i-a venit ideea de a construi Ananda Clinic:

Suntem o echipă de suflet care vă pune la dispoziție, într-un cadru armonios și regenerant, prin diverse modalități, care ating toate dimensiunile ființei, toată experiența și cunoașterea acumulate de-a lungul a peste 20 de ani în propriile demersuri de transformare personală. Susținem prin ceea ce suntem și prin ceea ce facem tot ceea ce înseamnă pentru noi toți armonie, integrare, echilibru, sănătate atât a trupului cât și a minții și mai ales a sufletului, pentru o viață mai bună, o viziune înțeleaptă și acces la o cunoaștere holistică.

Țelul nostru comun este să contribuim cu tot ce exista mai bun, mai frumos, mai înălțător în ființele noastre, cu experiențele și cunoașterea acumulate în mulți ani de practică și demersuri de transformare personală, spre a fi exemple vii și în același timp pentru a-i ajuta pe toți cei care, într-o formă sau alta iși doresc să trăiască o viața mai bună, să aibă o sănătate înfloritoare, să găsească soluții înțelepte pentru situațiile de viață, să acceseze o cunoaștere holistică în ceea ce privește diversele domenii de activitate. Cu alte cuvinte învățăm și susținem tot ceea ce înseamnă pentru noi toți o existență plină de armonie, integrare, echilibru, sănătate atât a trupului, a minții și mai ales a sufletului.

Este cunoscut de mii de ani și înțelepții tuturor timpurilor au vorbit despre faptul că nu putem avea o viața fericită, prosperă și împlinită dacă noi neglijăm chiar și un singur plan al ființei noastre. De aceea, ca să putem înțelege ce se petrece în viețile noastre, în relațiile noastre, să înțelegem de ce ne îmbolnăvim, de ce atragem și suntem atrași repetitiv uneori în anumite situații de viață și de un anumit gen de persoane, este necesar, chiar prioritar să ne dorim să căutăm și să găsim răspunsurile la unele întrebări fundamentale cum ar fi: “De ce tocmai mie mi se petrece aceasta? ”,  “De ce sunt sau mă simt diferit de ceilalti? “, “ Care este realitatea din spatele tuturor evenimentelor din viața mea și de ce m-au adus în acest punct?” .

Astfel de întrebări pot continua pe niveluri din ce în ce mai profunde pentru ca, într-un final, să ajungem la întrebarea primordială:  “Cine suntem noi în realitate, care este rostul nostru aici și acum în această lume și în acest univers? Ce căutăm și ce ne dorim noi de fapt?”

De asemenea este bine cunoscut faptul ca orice afecțiune fizică, orice maladie își are originea, cu rare excepții, nu în planul fizic, ci se naște și se dezvoltă mai întîi în straturile subtile ale ființei noastre, acolo unde trăim emoții intense, frici, angoase, nemulțumiri și neîmpliniri, acolo unde mentalul nostru este preocupat de tot felul de gânduri perturbatoare, de idei obsesive, de credințe nesănătoase, de tipare blocate în sisteme de valori eronate… și lista poate continua. Trupul doar va materializa toate acestea, atrăgându-ne atenția, spunându-ne că a sosit timpul să ne observăm, să ne dorim să ne cunoaștem cu adevărat, să începem să ne transformăm și să ajustăm în primul rând acolo unde este cu adevărat cauza problemei cu care ne confruntăm. Abia după ce vom conștientiza cu multă atenție și dibăcie fiecare detaliu al situației în cauză, și vom lua masurile necesare, în mod firesc și de la sine, trupul, mintea și sufletul își vor recăpăta sănătatea și bucuria de a trăi viața. Abia atunci vom începe să trăim cu adevărat, atunci putem spune că “Suntem pregătiți să trăim viața și nu viața ne trăiește pe noi!”

Mai avem un secret la AnandaClinic pe care dorim să vi-l împărtășim: principiul familiei. Dr. Cătălin Luca explică ce înseamnă aceasta în Centrul nostru de Terapii naturale:

Ce diferențe există între AnandaClinic și alte centre de terapii? Dr. Cătălin Luca ne vorbește despre aceasta aici:

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare