Am venit aici pentru ca am aflat de dl doctor Cătălin Luca de pe internet si am înțeles că face minuni. După o consultație la cabinet am ajuns la clinică unde m-am simțit si mă simt minunat… minunat. Când am venit pe o scara de la 0 la 10 aveam dureri de abdomen la nivel de 10. Dureri de picioare, de coloana tot la nivel de 10 dar si alte lucruri pe care le mai am ca de exemplu o cataractă, cancer uterin care a fost descoperit foarte greu după multe investigații, cancer pulmonar.
Am rămas in clinica 14 zile iar acum la final durerile de coloana ( o lombohernie de disc, spondiloza cervicala, vertebra C6 fisurată) acum sunt la un nivel de 7, la picioare durerile au scăzut mult, am mers in baston iar acum îl elimin gradat si pot sa merg și fără el, însă o realizare mare pentru mine este ca pot sa cobor scările doar sprijinita de o mâna, durerile de abdomen sunt dăți când le am la nivel de 4. Nu exista seară să nu iau o fiola de algocalmin să pot să mă odihnesc. De când sunt aici am luat doar în prima seara iar acum trăiesc fără algocalmin și sunt convinsă că în curând voi fi foarte bine.
Aici m-am simțit minunat, răsfățată, extraordinar, condiții minunate , o atmosfera plăcută plină de iubire, mirosurile din toate încăperile… parcă e miros de vară, de brad, este minunat…este minunat. O curățenie desăvârșită, o liniște desăvârșită, deci totul este la superlativ.
Nu am știut niciodată ca se poate găti diversificat fără carne. Eu am venit nu doar cu senzații de vomă ci chiar vomam și de la mirosuri. Acasă nu puteam sa mănânc din cauza mirosurilor și pentru ca simțeam ca mi se apasă colonul și atunci încercam să nu mănânc ca să nu vomit. În perioada aceasta de 14 zile aici am luat 1,500 kg in greutate și am început să mănânc din ce în ce mai bine. Deci totul a mers mai mult decât am putut visa că se poate întâmpla. Mâncarea deosebita, servirea mesei impecabilă, un program care se respectă în totalitate nu e doar pe hârtie, deci totul este minunat. Eu plec de aici…dacă am venit la nivel de 10 acum plec la nivel de 4.
Echipa este formidabilă, formidabilă, formidabilă! Așa există o unitate, o comunicare între echipă și pacient.. e minunat…nu am nici cel mai mic reproș.. nici măcar de unu la mie.
Terapiile extraordinare…terapia cu ulei…nu am cuvinte să spun ce a simțit sufletul meu, ce a simțit corpul meu. Si aparatele sunt grozave, personalul, tratamentul toate au contribuit binefăcător pentru trupul și sufletul meu. Eu acum sunt convinsă că nu am nevoie de nici un tratament alopat să mă vindec.
Eu aș recomanda oamenilor înainte să facă radioterapie să vină aici pentru că aici își vor găsi vindecarea sufletească, spirituală și trupească. Sunt convinsă că aici este loc pentru a ne vindeca complet.. hai să încercăm fără chimioterapie pentru că eu am văzut pe mine că te poți vindeca pe această cale. Să vină și să vadă că este minunat. Totul a fost la superlativ.
Totul a fost cu zâmbetul pe buze, un zâmbet natural și nu forțat care si doar acest zâmbet contribuie la autovindecare.
Și în primul rând domnul doctor nu este doctor…este un mare OM, este un doctor Om cu O mare. Sunt foarte foarte mulțumită de tot, vă mulțumesc, m-ați răsfățat cum nu am mai fost…aici am fost un om răsfățat.
Am învățat să gândesc pozitiv, să mă iert pe mine, să îi iubesc pe ceilalți, să mă iubesc pe mine și tot ce este în jurul meu, să am încredere în mine, să mă respect pe mine dar și pe ceilalți, plec cu un stil de viață care acum înțeleg ce înseamnă sănătos, să mănânc ce a dat Domnul pe pământ, faptul că m-am hrănit cum trebuie și să iau in 14 zile 1,500 kg si este un mare lucru.
Aici orice terapie se începe cu gândul la Dumnezeu, cu Dumnezeu în noi și toate aceste lucruri ne ajută, de aceea și oamenii de aici sunt așa de buni pentru că ei sunt dezvoltați spiritual și această dezvoltare a lor ne-o transmit și nouă pacienților.
Vă mulțumesc foarte mult și sunt convinsă că spiritual am evoluat, nu foarte mult dar am evoluat și sunt pe drumul cel bun, tot ce a fost aici a contribuit la acest lucru. Și îi mulțumesc și domnului doctor, să știe că îi mulțumesc mult de tot, eu nu am întâlnit un așa doctor care cu zâmbetul pe buze să vrea să te asculte în amănunțime, să vrea să știe în fiecare zi cum te-ai simțit noaptea, cum îți este….este minunat, este relație doctor pacient, este ca de la frate la soră…este minunat. Totul este liniște desăvârșită, este armonie și vă mulțumesc foarte mult și să îi ajutați pe toți cei care vin.

Orar: 9:00 – 19:00Orice vizită se face în baza unei programări prealabile

Termeni și condiții

Abonează-te la Newsletter
economisește la prima ta rezervare